treba znati granicu

Stvari koje nikad nećeš promijeniti kod svog dečka

Lifestyle / Flash | 09. 09. 2016. u 16:50 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Zgodan je je, samo da ima drugačije tenisice i bio bi savršen...", većina je žena barem jednom vidjela frajera i pomislila upravo to. Promijeniti tenisice na frajeru nije toliko teško, ali kad mijenjaš dečka, važno je znati granicu. Ovo su stvari koje ne smiješ pokušavati promijeniti, inače će on zamijeniti tebe.

Njegov stil

Neke žene smatraju da je dečko projekt, pogotovo kad je u pitanju ono što nosi. Naravno da ga možeš promijeniti do neke granice, ali ako očekuješ da ćeš dečka koji najviše voli udobnu trenirku i mekanu majicu pretvoriti u nekoga tko nosi košulje i kravate, vrijeme je da odustaneš od projekta.

Njegove frendove

Neki će ti biti super, neki će ti biti grozni, a svim njegovim frendovima je zajednička jedna stvar - bili su tu prije tebe i vrlo je vjerojatno da će ostati tu dugo nakon tebe. Ako misliš da njegov frend ima loš utjecaj na njega, to je jedno, ali ako misliš da ćeš svom dečku moći objasniti da želiš da se prestane viđati s nekim frendom zato što se tebi ne sviđa… To je nešto sasvim drugo.

Njegove hobije

Možda je njegov hobi nevjerojatno glup, možda je opasan, možda bi samo više voljela da vrijeme koje troši na svoj hobi provede s tobom, ali ne možeš očekivati da će frajer samo napustiti nešto što voli jer tebi to ne odgovara.

Njegove snove

Nešto o čemu sanja već dugo vrijeme neće se promijeniti samo zato što se tebi čini da to nema smisla. Ako ne potičeš njegove snove, to će ti sigurno zamjeriti, a ako ih pokušavaš ubiti, ubit ćeš samo vašu vezu.

Njegov odnos s majkom

Neovisno o tome je li to odnos u kojem on misli da je njegova majka savršena žena ili odnos u kojem on ne podnosi svoju majku, taj je odnos njegov odnos i ne možeš se u njega miješati. Uvijek možeš pokušati sa savjetom, ali nemoj očekivati da ćeš moći promijeniti njihovu dinamiku jer su ju izgradili puno prije nego što si ti bila u planu.

Kopirati
Drag cursor here to close