Grdni problemi

Štulić dao intervju: Kako je sve to otišlo u pi... materinu

Lifestyle / Flash | 14. 04. 2017. u 11:07 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ne govorim za novine'', poručio je novinarima Dnevnog avaza Branimir Johny Štulić, ali je ipak nastavio razgovor. Jedan od rijetkih za medije.

''Ja sam prije tebe bio u tom poslu vezanom za svijet muzike, ali neću da budem dio toga'', rekao je Štulić.

Avaz piše kako je razgovor nastavljen ''njegovim negodovanjem zbog medija koji se previše bave njime''.

''Ja imam grdnih problema inače sa svim, i s Wikipedijama... To nitko pojma nema, a tako drsko i bezobrazno pišu kao da su mi čučali u skutima 50 godina. Veze s ničim nemaju a bagra piše, mora popunjavati prostor, jer njih su naučili prije 20 godina da jedino što znaju raditi je da bacaju kamene blokove s vrha zgrade ljudima na glave. Drugo ne znaju'', rekao je Štulić.

Na konstataciju da je to problem modernog svijeta, rekao je kako ne govori o općim stvarima nego konkretno, a na pitanje kako ima glas za umjetnošću rekao je kako oko toga ima problema.

''To je nevjerojatno. Kako je sve to otišlo u pi... materinu. Ljudi su po sebi i nikakvi, bagra i đubrad. I onda više ne možeš disati a kamoli misliti pa nešto reći'', rekao je Štuilić.

''Ja kažem ''kako ste', a oni pišu da sam se danima raspitivao za njihovo zdravlje. u Svim segmentima'', rekao je.

''Kada bi ti bila slikar i ja uzmem tvoje slike da radim izložbu, radim s njima što hoću. Kaki bi ti reagirala? Nema razlike. Ali oni se svi posljednjih pet-šest godina krvavo bore, ja to sve skidam. Ja bih to razumio da sam ja to stvarno sve skinuo, vlada glad. Ali, ja sam stavio muziku, ali njima to ne znači. Je... se njima za pjesme, oni svoj ništavni ego hoće da isture. Nemaju šta drugo pokazati, kur... se na moj račun, i onda se, naravno, mrze i potkopavaju. Besprizorna govna drska, osiona... Nema riječi za to opisati, osim da im se glave samo skidaju. Džaba su se rodili'', rekao je Štulić.

Na pitanje može li se on iz Nizozemske boriti protiv njih, kaže kako su to ''hanibali, ljudožderi''.

''Sve tamo ima što treba, ima i previše stvari koje nitko ne zna, ali eto nikog ne interesira. Samo ga interesira da on ima na svom sajtu. Ove su pjesme čisto zlato. To je isto kao da imaš zlato, kad imaš zlato, gdje ćeš ga sakriti. Stavio sam na taj kanal daleko više nego što treba. I kad bi sve tamo bilo, opet bi bilo isto. To nije poanta. Poanta je da svako hoće da je on taj koji ima zlato moje, tko hoće da se domogne. Još samo ovo da kažem: Ja u svojoj karijeri koja traje već 40 godina, nikada nisam takvu omrazu navukao kao s ovim YouTubeom i s tim skidanjem pjesama. Upravo zbog toga. To je bagra koja, osim cinkarenja, dojavljivanja, uhode, drugo ništa ne zna. Drugo ne znaju osim bacanja kamenih blokova na glave s vrha zgrade. A hoće da žive. I naravno da sam u govnima. Na 'petrovicpetru' ima izvrsne muzike, bolje nego što je ikad bilo'', rekao je Štulić Avazu..

Kopirati
Drag cursor here to close