Dani darivanja

'Studentski paket ljubavi' obradovao 50 mostarskih obitelji

Lifestyle / Flash | 25. 12. 2015. u 17:17 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završena je tradicionalna humanitarna akcija „ Dani darivanja“Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru u kojoj su se prikupljali novčani prilozi i prehrambene namirnice za pomoć socijalno najugroženijim sugrađanima.

U akciju u suradnji s Caritasom pod geslom „Studentski paket ljubavi“ uključili su se studenti svih fakulteta Sveučilišta u Mostaru prikupljanjem materijalnih i novčanih priloga nakon čega su pripremili ukupno 50 paketa namirnica (po 5 na svakom fakultetu) namijenjenih četveročlanoj obitelji. U suradnji s Caritasom odabrano je 50 socijalno najugroženijih obitelji kojima su studenti osobno uručili pakete u njihovim domovima i tako im ovogodišnje božićne blagdane učinili barem malo toplijim i ugodnijim.

U drugoj akciji prikupljala se hrana i prehrambene potrepštine ispred dva trgovačka centra NAMEX u kojoj su sudjelovali i građani Mostara, a sve prikupljene donacije uručene su Javnoj i Pučkoj kuhinji u gradu Mostaru.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru zahvaljuje svim studentima i građanima Mostara što su i ovih prosinačkih dana prepoznali važnost solidarnosti i ljubavi prema bližnjima u nevolji potvrdiviši već bezbroj puta dokazanu suosjećajnost i humanost.

Kopirati
Drag cursor here to close