Tjedni horoskop

Strijelce, jarce i lavove očekuju vruće erotske večeri

Nemoj se iznenaditi ako životne oluje trenutačno buče malo jače od očekivanog
Lifestyle / Flash | 25. 10. 2021. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

U sljedeća četiri tjedna svakako zabilježi i drži se svega onoga što ti je drago i vrijedno. Vidjet ćeš koliko stvari ćeš moći obaviti s lakoćom. Slobodno se i malo opustiš, sve polako sjeda na svoje mjesto…

Škorpion

Dobro došla pod svoje domaće sunce i sve najbolje za rođendan! Ovog tjedna pojavljuje se kvadrat sunca i Saturna, što te pomalo umara, a to je sasvim u redu! Osobito zato jer obično uvijek želiš biti na otpornijoj strani života. U srijedu će ti se ipak vratiti medvjeđa snaga koju inače imaš. Stoga, ako moraš nešto važno napraviti, zakaži to za srijedu!

Strijelac

Ovaj tjedan imaš predivnu karizmu zahvaljujući mističnom suncu u znaku škorpiona. Možda bi trebala snimiti nekoliko videa, prisustvovati snimanju ili čak razmišljati o spoju. Ako će spoj biti u četvrtak kad mjesec zasja u vatrenom lavu... moglo bi biti vatreno! Uživaj!

Jarac

Čak i ako je retrogradni Merkur gotov, ovaj tjedan još uvijek može doći do nekoliko nesporazuma. Naime, Merkur formira kvadrat prema tvom znaku, tako da stvari ne mogu još ići baš potpuno glatko. Trebaš prevladati još pokoju prepreku. Dakle, pročitaj sve dvaput, testiraj sve, budi jako pažljiva i nemoj se ponašati impulzivno! Najbolji dan ovog tjedna? Srijeda, osobito u večernjim satima.

Vodenjak

O dragi vodenjače! Očekuje te super uzbudljiv tjedan, a to možeš zahvaliti Jupiteru i Veneri koji su izveli nebeski ples koji ti ide u prilog i koji bi trebao osigurati prave leptire u tvom trbuhu. Kako lijepo! Iskoristi taj zamah i vrlo pažljivo slušaj svoj osjećaj u trbuhu!

Ribe

Venera je u posebnom kvadratu tvog znaka. Draga ribo, bez panike! To nije suludo loše, ali sugerira da bi trebala biti oprezna u što ulažeš novac ovih dana. Neptun je također uključen, stoga se nemoj dati zbuniti te nemoj srljati, osobito ne zbog navodnih super pogodbi! Radije pričekaj još malo…

Ovan

Vjerojatno se još uvijek interno boriš s nevjerojatno jakim punim mjesecom od prošlog tjedna, koji se trebao jako pomicati u tebi i oko tebe. Dobre vijesti iz svemira: Venera i Jupiter šalu povoljnu energiju za tvoj znak! Naime, oboje su prekrasni aspekti sreće.

Bik

Ovaj tjedan imaš posla s posebnim planetom, našim nebeskim prijateljem, Neptunom. To je vrlo uzbudljivo, osobito jer Neptun ima puno veze s intuicijom i snovima. Stoga se nemoj iznenaditi ako ti se u vezi sa suncem u znaku škorpiona prikažu najluđi snovi. I ako te to dovede do sasvim drugih misli.

Blizanci

Venera, ljubavni planet, posebno je sretan aspekt u tvom znaku. Divno, to je jednostavno divno, jer obećava proljetnu groznicu u jesen. Uživaj i napravi sve da ti bude što udobnije. Mirisne svijeće, udobne deke, znaš već i sama… izvadi cijeli asortiman.

Rak

Za rakove je sunce u znaku škorpiona vrlo poseban blagoslov. Ovaj tjedan tu je i povoljan aspekt Marsa, što znači da doista možeš ponovno pronaći svoju punu formu i snagu te dati apsolutno pun gas. Osjećaj se mlado i slobodno! Nema šanse za sumnju, nema vremena za strah. Ovo su doista dobre opcije pa ih iskoristi! Uputi taj važan poziv! Pokaži se!

Lav

Odbaci brige, prihvati svoju sreću… To zvuči kao jedan od onih motivacijskih savjeta koji se vješaju iznad radnog stola. Ovaj tjedan, međutim, ovaj „savjet“  ne može biti prikladniji. Ljubavni planet Venera te inspirira, a Jupiter također šalje ludo dobro raspoloženje. To doista nije uvijek tako. Zato uživaj!

Djevica

Utorak je najbolji dan u tjednu za tebe, draga djevice. Poslijepodne te poziva da učiniš nešto lijepo. Možda čak i s obitelji. Inače, tjedan izgleda za tebe sasvim dobro. Sunce u znaku škorpiona dobro radi svoje, a krajem tjedna će mu se pridružiti Mars, a to obećava sjajan vikend!

Vaga

Čak i nakon svoje retrogradnosti, Merkur je još uvijek u tvom znaku, tako da ti je nekoliko posljednjih tjedana bilo sve pomalo tromo. Ali, sada se stvari konačno kreću naprijed. Čezneš za nečim novim, za novim vezama i za promjenom. Sada to doista funkcionira samo od sebe, jer Mars je također gost u tvom znaku. Pusti se i idi niz struju!

 

Kopirati
Drag cursor here to close