Veseli program

Stotine djece uživale u Kiseljaku na Dječjoj olimpijadi 2019.

Djeca su uživala u cjelodnevnom veselom programu.
Lifestyle / Flash | 25. 05. 2019. u 21:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djeca iz svih devet osnovnih škola općine Kiseljak i škole iz Kreševa natjecala se u ekipnim i pojedinačnim sportskim disciplinama u trećem uzastopnom izdanju projekta Dječje olimpijade namijenjenog svoj djeci Kiseljaka i okolice, priopćili su realizatori tog projekta.

Najuspješnijim natjecateljima su podijeljene medalje.

Djeca su uživala u cjelodnevnom veselom programu. Osim službenih natjecanja, za sve druge male posjetitelje priređen je bogat zabavni program, od igara, oslikavanja lica, pravljenja balona, crtanja, do raznih zabavnih maskota.

Foto: PR / Dječja olimpijada 2019.

Sve aktivnosti su za svu djecu bile besplatne, a događaj je i ove godine organizirala udruga Arka na čelu s Kristinom Josipović.

''Ideja je bila okupiti djecu iz svih škola općine Kiseljak na jednom mjestu, na otvorenom, te im omogućiti barem jedan sportski dan u kojem bi se dobro zabavljali, razvijali timski i natjecateljski duh te međusobno družili. To nam je već treću godinu zaredom uspjelo i nadamo se kako će zaista postati prava tradicija'', rekla je Josipović.

Osim nje, desetine volontera su cijelog dana radili i pazili djecu, od volontera Srednje škole, članova Frame Kiseljak, volontera Crvenog križa i brojnih drugih, do profesora tjelesnog odgoja Dražena Gujića (DJ-G) koji se pobrinuo za dobru glazbu i Nenada Rajića koji je mališane zagrijao prije natjecanja.

Foto: PR / Dječja olimpijada 2019.

Baklju je ove godine zapalio mladi košarkaš iz Kiseljaka Ivan Milićević, a cijeli događaj je održan pod pokroviteljstvom općine Kiseljak uz podršku brojnih sponzora: Sarajevski Kiseljak, Akova Impex (Ovako), Pekara Matić, Boreas, Podravka, Konzum, Džajić-Commerce, dm, CPU Printing company, Kraš, C&D Kiseljak i Mix company.

Roditeljima ali i svim drugim mještanima Kiseljaka pružena je mogućnost darivanja krvi tijekom akcije koju je Crveni križ održao u srednjoj školi.

Manifestacija je i ove godine održana u Parku generala Filipovića.

Kopirati
Drag cursor here to close