Stara škola kreka

Stoka morbidnim spotom ukazuje na opasnost od ovisnosti

Lifestyle / Flash | 27. 05. 2017. u 16:01 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marin Ivanović Stoka izbacio je novu pjesmu pod imenom 'Stara škola krek'.

Stoka je nedugo nakon izlaska službenog videa pjesme na Youtubeu objavio video na svom Facebook profilu gdje se svima ispričava zbog morbidnog načina na koji je htio privući pozornost na ovaj video.

"Ispričao bih se ovim putem svima vama, zbog morbidnog načina na koji smo ovim putem htjeli privući pozornost na ovaj video koji ste vidjeli", govori reper u videu.

U videu je prikazana ovisnost i sve čemu ona vodi, a to je razor obitelji, razor društva, neizbježna smrt, svaka ovisnost je morbidna.

"Ovim putem htio sam klincima koji jos nisu odabrali svoj put ukazati na opasnost od ovisnosti, da izaberu put ispravnog, put svjetla, put vjere, put obitelji, put ljubavi", kazao je hrvatski reper.

"Za sve adolescente koji su utonuli u tamu da kažu 'On je bio najveći narkoman 20 godina i uspio je naći rješenje i uspio je naći svjetlo', probat ću i ja".

'Stole' je inače dobitnik STORY Hall of Fame nagrade s kojom se pohvalio na Facebook profilu te napisao "Hvala Storyu za nagradu.kazu moja je prica najbolja,samo ljubav i pozitiva..."

Kopirati
Drag cursor here to close