Najbolji kojećete dobiti

Stogodišnjakinje otkrivaju najbolje savjete za ljepotu

Lifestyle / Flash | 26. 03. 2017. u 08:14 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve one imaju preko sto godina, no ne izlaze iz kuće bez make upa i dobre frizure. Drže do sebe i vjeruju da se u tome krije tajna njihove dugovječnosti.

Neke beauty trikove stogodišnjih šminkerica RTL otkriva u članku, dok sve možete pogledati u videu.

"Operem lice tri do četiri puta dnevno toplom vodom, a onda nanesem ulje za bebe", kaže jedna od njih, a druga dodaje: "Uvijek guram kožu prema gore i prema iza kada perem lice. Nikada je ne vučem prema dolje".

Njezina metoda djeluje jer joj ne bismo dali 101 godinu. Ona dodaje i da, ako želite da vam ten izgleda bolje, našminkajte ga. Nikada nemojte ići u solarij. "Ne pokušavajte potamniti ten jer to je jedino lice koje imate", kaže ova vremešna šminkerica.

Dok se treća hvali svojom lijepom, gustom, sijedom kosom, četvrta priznaje da je priskočila jednostavnijem rješenju i to već u kasnim 20-ima: "Odlučila sam nositi periku jer mi to štedi vrijeme kada se ujutro spremam. Ne moram češljati i uvijati kosu".

I šećer na kraju: "Ne osjećam se odjeveno ako nisam stavila crveni ruž za usne", zaključuje jedna od ovih simpatičnih baka.

Stoga kad idući put odlučite da ćete, kao i jučer, tek svezati rep i otići na posao, sjetite se ovih gospođa. Možda bi ipak trebalo malo više učiniti za svoj izgled, prenosi RTL.

Budite dama! Godine nemaju ništa s time.

Kopirati
Drag cursor here to close