Provjerili smo

Što se nudi Mostarcima za Valentinovo?

Parovi će u restoranima moći birati između jelovnika koji se kreću oko 30 maraka po osobi, a atmosferu će podgrijavati lokalni glazbenici.
Lifestyle / Flash | 13. 02. 2020. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čar Valentinova ove godine stiže u petak, kada se u Mostaru planiraju posebni programi za zaljubljene. Provjerili smo što to Mostarci mogu očekivati taj dan.

Mostarski restorani za taj dan pripremili su poseban program za zaljubljene. Parovi će moći birati između jelovnika koji se kreću oko 30 maraka po osobi, a atmosferu će podgrijavati lokalni glazbenici.

Gosti restorana Radobolja birat će između četiri jelovnika od 30 i 35 KM, što uključuje predjelo, glavno jelo i desert. Za zabavni dio večeri, navode iz restorana, pobrinut će se Ani Miljko s gitarom.

Dan zaljubljenih u restoranu Prestigeu bit će obilježen uz glazbu uživo. Za 40 KM, posjetiteljima će se, biti ponuđeni mesni ili riblji jelovnik s pićem dobrodošlice.

Nazaboravnu večer parovima obećava i restoran Schumann. Gostima se nudi šest jelovnika po 28 maraka, a za romantičnu atmosferu zasvirat će glazba uživo.

Trio Acoustic Band zabavljat će zaljubljene u Taboo restoranu. Posjetitelji će imati priliku izabrati između četiri jelovnika, od 30 do 50 KM.

Dok će u jednom noćnom klubu biti nagrađena ljubav, drugi će veličati samoću.

Klub Drugi način uz DJ Tarambu i Claaya proslaviti će ljubav. Parovi koji se odluče za zabavu u tom klubu sudjelovat će u nagradnoj igri.

Na tradicionalnom Antivalentinovo partyu u GoldenCubeu jedino pravilo je, navode, da niste u vezi.

''Za sve one #NekaMeniMene i #Sam/aSebiDovoljan/na, spremamo jedinstveni party s posebnim načinom slavlja! Dođite i uvjerite se zašto je bolje ostati sam/a i zabaviti se na jedinom mjestu u gradu s posebnom tematikom! Ne dopusti Kupidu da te pogodi, sačekuša će biti iza svakog ćoška, pazi gdje šetaš, bagra ne zna kad je dosta'', tvrde iz kluba.

U jedinom mostarskom kinu Cinestar, za Valentinovo će posjetiteljima biti ponuđen ljubavni meni, ali projekcije filmova su prilagođeni redovitim prikazivanjima filmova, bez posebnog naglaska na Dan zaljubljenih.

Na programu će biti prikazana komedija '#ZaNju', potom horor 'Marica i Ivica', avantura 'Sonikov film', akcija 'Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn', komedija 'Špijun lavljeg srca', biografska drama 'Mutne vode', drama 'Richarda Jewlla', horor 'Opsjednutost', kriminalistički film 'Gospoda', ratna drama '1917', akcija 'Zločesti dečki zauvijek' te drama 'Parazit'.

Isti dan, predstava autorice Marine Mlinarević 'Huzur' u petak će biti odigrana u Narodnom pozorištu Mostar.

''Predstava 'Huzur' donosi priču o borbi, suočavanju sa najvećim ljudskim strahovima, o slobodi, o odgovornosti. Tema je vrlo kompleksna, univerzalna i vječna'', navode iz Pozorišta. Cijena ulaznice, kao inače, iznosi 10 KM, sa popustom za učenike, studente i umirovljenike 5 KM.

U Hrvatskom narodnom kazalištu neće biti predstava na Dan zaljubljenih.

Humanitarni koncert ABBAtinovo organizira Simfonijski orkestar. Tim koncertom mostarske Simfonije u Kosači, dirigirat će Igor Tatarević, uz soliste Ivanu Duvnjak, Anđelu Bukovac i Sandra Bjelanovića.

Cijena ulaznice je 15 maraka, na glazbenom reperetoaru bit će isključivo pjesme skupine ABBA.

''Prepustite se plesu, pjesmi i emocijama. Sve emocije mostarski simfoničari i njihovi prijatelji, a riječ je o 50-ak glazbenika na sceni, te večeri šalju u Split, Mihovilu Karuzi, kojemu je i namijenjen sav prihod od prodanih ulaznica'', pozivaju organizatori.

Također, 'Volim me, zaštiti me' naziv je predavanja koje povodom Valentinova organizira Studentska sekcija za farmakologiju i imunologiju PHARMiON. Predavanje o spolno prenosivim bolestima, prevenciji i zaštiti zainteresiranima će održati liječnica Nikolina Penava na Medicinskom fakultetu u 15 sati.

Ako ste pak plitkog džepa ili jednostavno ne volite gužve, najbolji izbor za proslavu bila bi kućna zabava s partnerom.

Kopirati
Drag cursor here to close