Na trgovima

Što regija nudi za Doček 2019. godine

Hari Mata Hari svojim hitovima uvesti građane Sarajeva u Novu godinu ispred Vječne vatre u središtu bh. glavnog grada.
Lifestyle / Flash | 27. 11. 2018. u 15:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbene zvijezde poput Dine Merlina, Nine Badrić i Magazina zabavljat će građane na dočeku Nove 2019. godine širom regije.

Hari Mata Hari svojim hitovima uvesti građane Sarajeva u Novu godinu ispred Vječne vatre u središtu bh. glavnog grada.

Noć uoči dočeka Nove godine, 30. prosinca, orkestar "MuzikArt" će ispred sarajevske katedrale izvesti najpoznatije klasične kompozicije i evergreen pjesme. Prve večeri Nove 2019. - 1. siječnja ispred Vječne vatre, nastupit će Branko Đurić Đuro sa svojim kultnim bendom Bombaj štampa.

''Grad Soli'' će za Doček u središte Tuzle dovesti Plavi orkestar.

Ukoliko Novu godinu budete željeli provesti u Mostaru, na Šetnici će nastupiti grupa Zabranjeno pušenje i S.A.R.S.

Banjalučane će u novogodišnju noć uvesti Željko Samardžić i Haris Džinović na Trgu Krajine. Na istom mjestu će, dan poslije, nastupiti Željko Joksimović.

Atmosferu na splitskoj Rivi podignut će nastupi grupe Magazin i Jasmina Stavrosa. Riječane će zabavljati Whiteheads i reper Vojko V.

Doček Nove godine u Makarskoj, koji se ove godine održava na šetalištu fra Jure Radića i parkiralištu ispred hotela Osejava, donijet će Mladen Grdović.

Zadar će sa koncertima za Doček Nove godine započeti, 28. prosinca grupom Pravila igre te dan poslije koncertom grupe Gustafi. Na Silvestrevo, će nastupiti Neno Belan i Fiumensi.

U glavnom gradu još nije poznato tko će uvesti brojne goste i Zagrepčane u 2019. godinu.

Program Dočeka na Stradunu u Dubrovniku 2019. godine započet će koncertom The Gipsy Kingsa 29. prosinca, dan poslije Opća opasnost. Nina Badrić i Toni Cetinski Dubrovčane i goste uvest će u Novu godinu. Prvi dan 2019. godine održat će se koncert klape Rišpet.

Doček Nove godine u glavnom gradu Srbije, također će trajati tri dana ispred Skupštine u središtu Beograda. Tako je 30. prosinca namijenjen za DJ program, nakon čega će na Silvestrovo nastupiti Saša Kovačević, ali još nisu objavljena imena svih izvođača. Prvi dan 2019. godine, 1. siječnja, planiran je koncert klasične glazbe.

Osim Beograda, nije još poznato tko će nastupiti u ostalim većim gradovima Srbije.

U Kotoru će za Doček nastupiti Damir Urban, Darko Rundek, Bombaj štampa, M.O.R.T., a 1. siječnja će biti koncerti Four Blues Drivera, Galije, Psihomodo popa te  Autogeni trening.

Herceg Novi na platou ispred hotela ''Igalo'' dovodi Riblju čorbu za Doček. Dan prije, 30.12. nastupit će Jelena Rozga i Ljuba Stanković, a 1.1. Sergej Ćetković. Paralelno s tim koncertima održavat će se elektronički partyi na ''Škveru''.

Tivat će također Novu godinu dočekivati više dana, a za doček će nastupiti Željko Joksimović. Prvi siječnja nastupit će Lepa Brena, a dan poslije Ana Kokić.

Budva će prije Silvestrova dovesti imena poput Who Seea, Beogradskog sindikata, Halida Bešlića, Marije Šerifović. Dok će 31.12, nastupiti Aerodrom i Dino Merlin. Prvog dana nove godine, nastupit će Partibrejkersi i Van Gogh.

Kopirati
Drag cursor here to close