Uživajte u samoći

ŠTO RADITI: Vodič za samce na Valentinovo

Većini muškaraca, međutim, Valentinovo dođe kao djetetu duga vožnja automobilom. U jednom trenutku definitivno poželi otvoriti vrata i ispovraćati se..
Lifestyle / Flash | 13. 02. 2019. u 13:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan zaljubljenih, kada crvena čipka i čokolada teku u potocima, uvijek je bio, nekako, važniji ženama nego muškarcima. Kao da je u pitanju dokazivanje snage, svaka će se žena pohvaliti da je dobila buket ruža, nekakav neukusan poklon koji će joj (ako pitate dizajnere interijera narušavati) krasiti policu dnevnog boravka ili će frendicama idući dan na kavi prepričavati kako je on bio strašno romantičan.

Većini muškaraca, međutim, Valentinovo dođe kao djetetu duga vožnja automobilom. U jednom trenutku definitivno poželi otvoriti vrata i ispovraćati se..

Romantika nije za svakoga, a pogotovo za samce koji se na Valentinovo mogu samo češkati po glavi i u čudu gledati kako mu frend grozničavo traži plišanog medvjedića koji drži crveno srce u rukama. U takvim trenucima samo jedna misao prolazi njegovom glavom: “Stvarno ću si odrezat onu stvar ako se, jednog dana, ovo dogodi meni”, ali će ipak reći frendu da je poklon baš super i da će se njegovoj djevojci svidjeti, piše Net.

 

Elem, blago onima koji su na Valentinovo sami. Gdje ćeš boljeg blagdana, kada ne moraš razbijati glavu glupostima, već se opustiti i biti svoj, zaljubljen u osobu koju najviše cijeniš i svaki ju dan viđaš, kada se, ujutro pogledaš u kupaonici.

Evo malog vodiča što slobodan frajer može raditi na dan zaljubljenih, kada toliki muškarci na ovom svijetu pate… osim solo igrača, dakako…

1. Počasti se

Novac koji drugi troše na poklone i romantične večere ti možeš potrošiti na najdraži gadget ili odlazak na klopu s najboljim frendom, koji je u istoj situaciji kao i ti. Proglasi Valentinovo svojim danom i priušti si ručak vani.

2. Napravi tulum

Pozovi na partiju plejke prijatelje koji su samci, a i one koji to nisu. Zakamufliraj činjenicu da želite odigrati koju partiju nogometa na Playstation riječju tulum i na taj način pomozi svojim prijateljima da pred curama ipak budu dobri dečki koji su ih, za Valentinovo, poveli na tulum.

3. Nemoj raditi apsolutno ništa

Valentinovo je idealan dan za samce kojima je potrebno odmora. Puno odmora. Tvoj kauč i daljinski upravljač neka ti budu najdraže ljubavnice. Uz zdjelu omiljenih grickalica množda uhvatiš neki dobar film ili utakmicu.

4. Okupi ekipu

Svatko u društvu ima barem jednog prijatelja koji nema curu ili onog koji ti je vijeran kao pas. Ako su baš svi u vezama, možda je došlo vrijeme da izađeš van sa onim svojim susjedom koji je baš smiješan lik i piva s njim bi ti baš dobro sjela. Izađite van.

5. Imaš hobi? Odlično!

Vrijeme je da se posvetiš svojem hobiju, bez obzira o čemu se radi. Ako je to teretana, iskoristi činjenicu da će većina luzera tog dana biti previše zauzeta potragom za idealnim poklonom za dragu, pa ušetaj u teretanu kao kralj. Sve su sprave slobodne. Ako je tvoj hobi prošetati psa, možda bi sada mogao pretvoriti tu vašu šetnju u pravi izazov orjentacijskog trčanja po šumi. Ako slažeš puzzle, slaži puzzle.

6. Pobjegni iz grada

Uvijek možeš postupiti potpuno nezrelo. Otputuj. Promjena scene svakome godi.

Kopirati
Drag cursor here to close