Mepas Mall

Što nas očekuje drugi dan Whiskey Fair-a u Mostaru?

Navodno prvi zapisi o whiskey potiču iz 15. stoljeća, ali poznato je da su process destiliranja znali još i u starom Babilonu.
Lifestyle / Flash | 20. 02. 2020. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi po redu Whiskey Fair otvoren je jučer u Mepas Mallu u Mostaru, a svi ljubitelji ovog kultnog pića imaju priliku i danas posjetiti ovaj svojevrsni hedonistički raj i uživatiu više od 100 whisky brandova s ponekim limitiranim serijama.

Navodno prvi zapisi o whiskey potiču iz 15. stoljeća, ali poznato je da su process destiliranja znali još i u starom Babilonu. Kažu da bi osoba postala pravi stručnjak za whiskey, ne smije je biti strah postavljati pitanja, niti je iskusni kušači whiskeya mogu uplašiti. Upravo zbog toga ovogodišnji Whisky fair prate i radionice koje vode poznati i regionalno priznati stručnjaci iz whisky svijeta, a na ovogodišnji sajamubiće predstavljeni whiskeyi iz čak dalekog Japana.

Po prvi put ove godine, na Whisky fair-u velikoj paleti viskija društvo će praviti i IQOS, revolucionarni proizvod Philip Morrisa. Svi zainteresirani imat će priliku testirati ovaj inovativni proizvod, koji počiva na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorijevanja duhana i čijim se korištenjem emituje para aerosloa, koja ima 95% manje štetnih materija u odnosu na dim klasične cigarete.

Početak drugog dana sajma rezervisan je za 16:30 sati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close