Iznenađeni

Što muškarci nisu znali o ženama dok nisu počeli živjeti s njima?

"Nisam shvatio koliko krvi izađe iz žene tijekom menstruacije sve dok nisam ušao u kupaonicu dok se tuširala. Iskreno, mislio sam da umire i da će iskrvariti."
Lifestyle / Flash | 10. 09. 2021. u 19:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako muškarci uglavnom misle da poznaju žene jako dobro, vrlo često se to ispostavi netočnim.

Jedan korisnik Reddita upitao je muškarce što nisu znali o ženama sve dok nisu počeli živjeti s njima, prenosi Bored Panda. To je pitanje dobilo čak četiri tisuće odgovora korisnika te platforme, a mi smo izdvojili neke od najzabavnijih, prenosi Index.

"Potroše sate na sređivanje kose i šminkanje, a ne izgledaju ništa drugačije nego prije toga. Također, nikada im to nemojte reći. Naučio sam na teži način."

"Ukrade moje dukserice i onda se žali što joj uzmem grudnjake."

"Žene koriste jako puno toalet papira. Jako puno."

"Nisam shvatio koliko krvi izađe iz žene tijekom menstruacije sve dok nisam ušao u kupaonicu dok se tuširala. Iskreno, mislio sam da umire i da će iskrvariti."

"Žene imaju čarobno regenerirajuću kosu. Inače bi moja djevojka trebala biti ćelava sudeći prema količini kose koju ostavlja po stanu."

"Kad se nalaziš s djevojkom i dođeš u njezin stan, sve je uvijek čisto i organizirano, ali kad počneš živjeti s njom, naučiš da je neuredna isto koliko i ti."

"Cura s kojom sam u vezi godinu dana ima prirodno kovrčavu kosu i svako jutro je izravna. Nisam imao pojma."

"Nikad nisam shvatio koliko puno žene plaćaju grudnjake sve dok se nisam oženio i krenuo ih plaćati."

"Kad je vrijeme za spavanje, stvarno je vrijeme za spavanje."

"Bio sam spreman na dekorativne jastuke. Bio sam spreman na ukrase na zidu. Nisam bio spreman na grudnjake posvuda nakon što je oprala rublje."

Kopirati
Drag cursor here to close