Koji oblik volite?

Što je savršena stražnjica?

Ženama je važno kako stražnjica izgleda pa se ljepota stražnjice navodno se može i izračunati.
Lifestyle / Flash | 08. 08. 2019. u 16:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo više ravna, možda okrugla, napeta ili izbočena – kakva god, ženska stražnjica gotovo uvijek privlači muške poglede. Prema brojnim istraživanjima ispada da 25 posto muškaraca prvo kod žene pogleda stražnjicu.

Ženama je važno kako stražnjica izgleda pa se ljepota stražnjice navodno se može i izračunati.

Stabilna kralježnica = lijepa stražnjica 

Znanstvenici sa Sveučilišta Texas otkrili su da lijepa stražnjica ne mora nužno biti i velika. Istraživanje također tvrdi da je zaobljenje kralježnice iznad stražnjice presudno, odnosno, zbog tog zaobljenja se neka stražnjica muškarcima sviđa (ili manje sviđa). Savršeno zaobljenje iznosi 45,5 stupnjeva, a taj kut – evolucijski gledano – pokazuje da je žena zdrava i spremna na bezbrižnu trudnoću.

Indeks savršene stražnjice

Na Sveučilištu Lancashire također tvrde kako su otkrili ključ savršene stražnjice: jednostavno treba podijeliti opseg struka sa opsegom kukova. Ako je rezultat 0,7, onda žena jako lijepu stražnjicu.

Što muškarci kažu o lijepoj stražnjici 

Na temu lijepih stražnjica dijele se i različita mišljenja na Internetu. Na jednom online forumu je jedan korisnik napisao:

''Volim kad je malo više ženstvena, to jest, moram vidjeti obline. Dakle, žena treba imati malo mesa na kostima, a ne da izgleda izgladnjelo poput većine manekenki.''

Foto: Unsplash / Veća ili manja?

Ta je izjava dobila puno pozitivnih komentara brojnih pripadnika muškog roda. Međutim, ima i drugačijih mišljenja, primjerice (a piše muškarac kao da je sam proveo opsežnu anketu):

''Većina europskih muškaraca (uključujući mene) pale se male stražnjice. Mnogi Amerikanci pale se na velike stražnjice.'' 

Prema ovome se može zaključiti kako je ljepota zapravo u oku promatrača, piše Miss7.

Mali vodič za stražnjice 

Mnogi muškarci mjere lijepe stražnjice prema njihovom obliku.

  • Nektarina: ovaj oblik stražnjice je vrlo popularan i slovi kao idealan. Razlog: malena je, okrugla i čvrsta. Doduše, tek svaka deseta žena ima takav oblik
  • Jabuka: prćasta i okrugla - mnoge žene bi rado imale takvu stražnjicu. Ovaj oblik stražnjice izvrsno izgleda u trapericama
  • Kruška: 15 posto žena ima stražnjicu u obliku kruške. Baš kao i voće, stražnjica je prema struku uža, a prema dolje punija.
  • Rajčica: slično kao i kod nektarina-stražnjice, ovaj oblik je okrugao i malen, ali ne toliko čvrst kao kod nektarine. Oko 45 posto žena ima takvu stražnjicu.
  • Krumpir: postoji i takozvani krumpir-oblik. Stražnjica je velika i široka. Gotovo 30 posto svih dama ima takvu stražnjicu.
Kopirati
Drag cursor here to close