Pahuljice bijele

Stiže snijeg

Tijekom dana, kiše se očekuje i u ostalim područjima. Na planinama sa snijegom. Obilnije padaline u Hercegovini.
Lifestyle / Flash | 08. 12. 2020. u 14:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sniježne padaline očekuju se sutra u višim predjelima Bosne i Hercegovine, a slabije padaline najavljene su i za nastavak tjedna, potvrđeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Kako je navedeno u prognozi, temperatura zraka u narednih nekoliko dana dosezat će 13 stupnjeva Celzijusa, piše N1.

Sutra se u Bosni i Hercegovini očekuje oblačno vrijeme. U jutarnim satima, s kišom u južnim, zapadnim i jugozapadnim dijelovim. Tijekom dana, kiše se očekuje i u ostalim područjima. Na planinama sa snijegom. Obilnije padaline u Hercegovini. Poslije podne ili u večernjim satima u većem dijelu Bosne se očekuje prestanak padalina.

Vjetar slab do umjeren jugoistočnog smijera, a u Hercegovini na momente i pojačan.

Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 10, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu do 13 stupnjeva.

Četvrtak: Pretežno oblačno vrijeme s povremenom kišom u Hercegovini i u zapadnim područjima Bosne. U ostatku naše zemlje je moguća slaba rosulja. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je i magla ili niska oblačnost.

Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu do 9, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu do 13 stupnjeva.

Petak: Umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana sa povremeno slabom kišom u Hercegovini, na planinama centralne i istočne Bosne može provijavat i slab snijeg.
Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu do 8, a najviša dnevna od 4 do 9, na jugu do 11 stupnjeva.

Subota: Umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tijekom dana, ponegdje u istočnim i jugoistočnim područjima i sa slabom kišom, a na planinama može provijavat i slab snijeg.

Jutarnja temperatura od 0 do 5, na jugu do 7, a najviša dnevna od 4 do 9, na jugu do 11 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Kopirati
Drag cursor here to close