Prognoza

Stiže snijeg

U večernjim satima naoblačenje u cijeloj zemlji, a tijekom noći sa subote na nedjelju u Bosni se očekuje slab snijeg, a u nizinama može padati i slaba kiša.
Lifestyle / Flash | 28. 11. 2020. u 09:16 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U središnjim, istočnim i sjevernim područjima Bosne jutros je bilo hladno i maglovito vrijeme. U ostalim dijelovima Bosne i Hercegovine bilo je vedro.

Temperature zraka u 7 sati: Livno -5, Bugojno, Grude, Sarajevo -4, Široki Brijeg, Zenica -3, Ivan-sedlo -2, Bjelašnica -1, Gradačac, Sanski Most 0, Bihać, Tuzla 1, Mostar 2 i Neum 7 stupnjeva.

Danas se po kotlinama u središnjim i istočnim područjima Bosne prijepodne prognozira magla koja će se postupno smanjiti u drugom dijelu dana.

Na sjeveru zemlje prevladavati će dugotrajna niska oblačnost ili magla tijekom cijelog dana.

U Hercegovini, te zapadnim, jugozapadnim područjima Bosne i na planinama očekuje se mala do umjerena oblačnost. U večernjim satima naoblačenje u cijeloj zemlji, a tijekom noći sa subote na nedjelju u Bosni se očekuje slab snijeg, a u nizinama može padati i slaba kiša.

Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6, u sunčanijim područjima od 9 do 14°C.

 

Kopirati
Drag cursor here to close