Steven Seagal se učlanio u rusku političku stranku

Seagal, majstor istočnjačkih borilačkih i akter mnogih akcionih filomva, kao i glazbenik i aktivista za zaštitu životne sredine, dobio je člansku kartu, a video snimak učlanjenja je objavljen u subotu, prenio je Reuters.
Lifestyle / Flash | 30. 05. 2021. u 18:19

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki glumac Steven Seagal, dugogodišnji prijatelj ruskog predsednika Vladimira Putina, učlanio se u partiju blisku Kremlju, priopćila je danas stranka Samo Rusija - Patriote - Za istinu.

Seagal, majstor istočnjačkih borilačkih i akter mnogih akcionih filomva, kao i glazbenik i aktivista za zaštitu životne sredine, dobio je člansku kartu, a video snimak učlanjenja je objavljen u subotu, prenio je Reuters.

Nova ruska stranka čiji je postao član formirana ranije ove godine, kada su se tri ljevičarske stranke koje podržavaju Putina, spojile u jednu.

Seagal, koji je rusko državljanstvo dobio 2016. godine, predložio je akciju protiv kompanija koje štete okolini.

"Bez mogućnosti da se uhite ljudi, kada ih samo kažnjavamo financijski, oni će praviti samo još veću zaradu radeći ono što su dosad radili - uništavali sredinu", rekao je Seagal u svom prvom govoru kao član stranke.

Stranka, čiji je jedan od lidera poznati pisac Zahar Pilepin, kontrolira grupaciju u državnoj Dumi, a planira da izađe na parlamentarne izbore u rujnu.

Seagal je imenovan za specijalnog predstavnika Ministarstva inozemnih poslova za pitanja rusko-američkih humanitarnih odnosa.

On je u svibnju posetio Venecuelu i predao samurajski mač ljevičarskom predsjedniku te južnoameričke zemlje Nikolasu Maduru.

Kopirati
Drag cursor here to close