Kosača

Stand up komedija 'S nogu' Peđe Bajovića u Mostaru

Lifestyle / Flash | 29. 01. 2017. u 08:56 Z.S.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od pokretača regionalne stand up comedy scene Peđa Bajović gostuje 31. siječnja u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača s cjelovečernjom predstavom pod nazivom 'S nogu' u 20 sati.

Ulaznice možete kupiti svaki radni dan, od 13 do 20 sati na blagajni Kosače po cijeni 10 KM.

Predstava S nogu* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) prvi je cjelovečernji tematski solo show, a s kojim je Pedja Bajović je na svojoj prvoj regionalnoj turneji, u rano proljeće 2012. godine, nasmijao preko dvije tisuće i isto toliko tisuća Srba, Hrvata, Bosanaca sa sve Hercegovcima Slovenaca i Crnogoraca… Ako se pitate zašto – zato što su svi oni u toj predstavi! U međuvremenu su ovu predstavu vidjeli i mnogi drugi u svim zemljama našeg dijela svijeta, ali i šire!

To je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu – na ovim “našim prostorima”, u “regiji” ili “regionu”, Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji… uglavnom – o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… itakodalje sve do nepriznatog Plutona.

- 'Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi.
- Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku?
- Zašto riječ ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina?
- Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence?
- Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…?
- A, gdje je nestalo makedonsko devojče…?

Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Peđom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) seksa… i imate – S nogu!

Kopirati
Drag cursor here to close