na internetu

Srpska blogerica se pretvarala da joj je 14, u dvije minute javilo joj se 20 pedofila

Lifestyle / Flash | 13. 07. 2016. u 19:11 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadesetčetvergodoišnja blogerica iz Srbije, zbog sve češćih slučajeva silovanja i ubojstava djece, kao i zbog sramotno niskih kazni za počinitelje, zabrinuta je odlučila provesti eskperiment na internetu. Predstavila se kao Jeca2002 te se na društvenoj mreži Krstarica prijavila na chat kao djevojka stara 14 godina, prenosi Blic.

"Očekivala sam da će mnoge privući istaknuto godište, ali nisam očekivala toliki bum. Za manje od dvije minute javilo se 20 pedofila. Toliko ih se javljalo da polovici nisam ni stigla odgovoriti", opisala je na svojem blogu Tamni oblak.

Tvrdi kako su joj se najčešće javljali oni koji su tvrdili da im je 45, 48, 52, pa čak i 60 godina, uz pitanje smeta li joj to. U razgovor bi vrlo brzo ubacili seksualnu konoaciju, do su mnogi od njih bili vrlo direktni i eksplicitni.

"Jesi li nevina? Jesi li nekome pušila? Ne bi li htjela da ti djed liže picu?", samo su neka od pitanja koja je dobivala od nepoznatih muškaraca.

Na pitanje zašto se dopisuju s djevojčicom od 14 godina, odgovarali bi:

"Stariji su dosadni, izgledaš kao djevojka, a ne kao dijete, ja sam klinac u duši...".

Nakon nekoliko minuta dopisivanja tražili bi da im pošalje svoju fotografiju, a zatim su predlagali razgovor preko Skypea.

"Uvjet da pedofil pozove djevojčicu u grad na piće je razgovor preko Skypa ili bilo koje druge platforme s video pozivima. Nije on glup. Iako vjerojatno masturbira dok se dopisuje s nepoznatom osobom preko interneta, a koja se predstavlja kao mlada tinejdžerka, i sam je svjestan da to ne mora biti istina. Oprezan je. Nije mu dovoljno što u nicku piše Jeca2002 i što mu ona pošalje pokoju sliku. Mora se uvjeriti da se stvarno radi i djevojčici. A to može jedino preko video poziva", objasnila je blogerica.

Kopirati
Drag cursor here to close