Fashion Arena

Spremni za najiščekivaniji modni događaj u Mostaru?

Lifestyle / Flash | 02. 12. 2016. u 16:20 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sitno se broji do najiščekivanijeg modnog događaja u BIH – Fashion Arene. Fashion Arena će biti održana u Mostaru Kongresnoj zgradi Vlade FBiH 3. i 4. prosinca.

Pistom Fashion Arene, novog modnog događaja u BIH koji počinje u subotu u 20 sati, prošetat će neke od najljepših djevojaka BIH i Hrvatske - Tina Katanić, Vedrana Lindarić, Aleksandra Grdić, Lana Gržetić, Petra Frković, Katarina Prnjak, Danijela Mijatović, Petra Dukić i brojne druge manekenke i manekeni.

Interes za sudjelovanje su pokazali i stilisti, modni blogeri i manekeni iz Italije, te SAD-a, otkud dolazi Asia Odum, manekenka koja je sudjelovala na revijama na New York Fashion Week-u i Miami Swin Week-u.

Ljubiteljima mode u prvoj večeri-večeri modnih brendova, svoje nove kolekcije predstavljaju Angel's Fashion, LULU multibrand store, United Colors Of Benetton, Lady Fashion, Jeordie's, Marella I P..S..Fashion.

Linea exclusive otvara drugu večer, koja je rezervirana za modne dizajnere. Nakon Lineine revije, publika će uživati i u novim kolekcijama Krie designa, Arilea, Vesne Gabriše, Ljiljane Majkić i Milana Senića.

Na Fashion Areni predstavlja se i Keune Haircosmetics, koji je okupio tim najboljih stilista, tehničara i edukatora kako bi svakom klijentu priuštio potpun doživljaj ljepote. Keune Akademija godišnje održi preko 250 stručnih seminara: workshopova i look & learn seminara, pod vodstvom domaćih i stranih edukatora

Njihova globalna kreativna direktorica Ilham Mestour, dio je međunarodnog frizerskog tima koji kreira frizure na modnim tjednima za poznate brandove Gucci, Prada, Max Mara, Givenchy, Dior, V & R, Valentino i Louis Vuitton.

Za frizure na Fashion Areni bit će zaduženi internacionalni Keune edukatori iz Hrvatske- Tanja Kuštrović i Marija Gelenčir, internacionalni Keune edukatori iz BIH- Mirza Agović i Mario Gurabić i  poznati mostarski frizer Miroslav Marijanović sa timom iz frizerskog salona Red Carpet.

Artdeco je službena šminka ovog modnog događaja na kojemu će sudjelovati make up vizažisti: Marijana Bošnjak, Marija Ivanković, Kristina Čulina, Marija Kozina i Antonija Bogut.
Neven Ciganović je stilist ovog modnog događaja, službeni modni fotograf Mate Zemljić, Emerik Gudelj art director, a organizatori -agencija PRimera.

Kopirati
Drag cursor here to close