Hotel Mepas

Spektakularni izbor za fotomodela BiH u Mostaru

Pored sudjelovanja djevojaka u finalnoj večeri posjetitelje očekuje i bogat show program uz specijalnog muzičkog gosta Valentina Perutine, plesne grupe,mažoretkinja, te modna revija Top modela agencije Fashion M.
Lifestyle / Flash | 15. 10. 2021. u 09:25 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Spektakularni izbor za fotomodela BiH u Mostaru

Nakon godinu dana potrage za licima specifičnog tipa širom Bosne i Hercegovine 11 prednatjecanja i 2 polufinalna prednatjecanja u Federaciji,Brčko Distriktu i Republici Srpskoj vrijeme je za veliko državno finale.

35. najljepših djevojaka dolazi na trodnevni Models Camp kako bi se pripremale za ovaj modni spektakl. Tim fotografa, koreografa, fitness trenera, nutricionista, make up artista, frizera pripremat će djevojke kako bi zablistale na finalnoj večeri 17.10.2021. u prelijepoj dvorani Queen Hotela Mepas.

Fashion M kao producent ovog natjecanja kao cilj je postavio da pronađe najbolja komercijalna lica za potrebe reklama, spotova, modnih kampanja, editorijala, televizijska lica i sve što su u sedamnaestogodišnjem radu uočili kao potrebe tržišta Bosne i Hercegovine i regiona. Djevojke koje su dio finalnog izbora moraju biti elokventne, talentirane, a fokus se stavlja i na obrazovanje. U prilog tome govori i činjenica da je direkcija na federalnom izboru kao glavnu nagradu dodijelila stipendiju u iznosu od 12 000 KM na Univerzitetu IUT. Federalna pobjednica je zahvaljujući projektu postala glavna uloga u spotu poznatog repera Jala Brata za pjesmu Maria. I druge djevojke su imale priliku da sudjeluju u revijama, photoshootinzima i drugim angažmanima.

Pored sudjelovanja djevojaka u finalnoj večeri posjetitelje očekuje i bogat show program uz specijalnog muzičkog gosta Valentina Perutine, plesne grupe,mažoretkinja, te modna revija Top modela agencije Fashion M.

Projekt je podržao Grad Mostar kao generalni pokrovitelj. Generalni sponzor izbora je Number 1, zlatni sponzor Eisberg energy, sponzor Plaza Mostar, oficijalno piće izbora je Eisberg energy drink. Za frizure sudionica pobrinut će se Salon ljepote „AS“ i Danny hair style, za make up pobrinut će se Salon Infinia. Predivne bukete za pobjednice pripremiti ce Elan flower therapy kao i poklone Lets go.ba, Butik Feeling, Borboleta joaillerie BiH.

Medijski pokrovitelji Face TV, Magazin Azra, RSG Radio, Bljesak.info, Centralna.ba, Zenicablog.

Osigurajte svoje rezervacije i budite dio spektakla mladosti i ljepote.

Poštujmo zajedno sve mjere zaštite.

Kopirati
Drag cursor here to close