Prognoza vremena

Snijeg i susnježica, a vi ostanite doma

Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog smjera, povremeno sa jakim udarima. U Hercegovini bura.
Lifestyle / Flash | 22. 03. 2020. u 16:08 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija

Sutra u ranim jutarnjim satima očekuje se prolazno slab snijeg u Bosni i sjeveru Hercegovine. U Bosni tijekom dana pretežno oblačno s novim padalinama u drugoj polovici dana. Većinom će padati snijeg ili susnježica.

U nizinama ispočetka će padati i slaba kiša koja će preći u susnježicu i snijeg. U većem dijelu Hercegovine dosta sunčano. Više oblačnosti na sjeveru i istoku Hercegovine.

Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog smjera, povremeno sa jakim udarima. U Hercegovini bura.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i 0, na jugu do 5 stupnjeva Celzijusa. Najviša dnevna temperatura uglavnom između -2 i 4, na jugu od 5 do 9 stupnjeva.

U Sarajevu oblačno. Kratkotrajno slab snijeg u ranim jutarnjim satima. Nove sniježne padaline se očekuju u večernjim satima i tijekom noći na utorak. Najniža jutarnja temperatura zraka oko -4, a najviša dnevna temperatura zraka oko 0 stupnjeva.

U Bosni je danas bilo oblačno sa slabom kišom u nizinama, a u višim područjima sa slabim snijegom. U Hercegovini većinom sunčano uz umjerenu naoblaku. Oblačno je na sjeveru Hercegovine.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -6, Ivan-sedlo 0, Bihać i Sanski Most 2, Banja Luka, Bugojno, Gradačac i Sarajevo 4, Bijeljina, Doboj, Tuzla i Zenica 5, Livno 8, Mostar 15, Široki Brijeg 16, Grude, Neum i Trebinje 19 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close