Opet?

Smiješi nam se promjena vremena

U utorak u Bosni i Hercegovini preovladavat će oblačno. U nizinama se očekuje kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg.
Lifestyle / Flash | 12. 04. 2021. u 09:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prolazno slaba kiša na području Krajine i dijelu centralne i sjeverne Bosne u jutarnjim satima. Više padalina u cijeloj zemlji od večernjih sati i tijekom noći na utorak. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Najviša dnevna temperatura većinom između 15 i 22°C.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Slabija kiša se očekuje u večernjim satima. Najviša dnevna temperatura zraka oko 18°C.

U utorak u Bosni i Hercegovini preovladavat će oblačno. U nizinama se očekuje kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg. Snijeg u nizinama je najizgledniji na području Krajine. Vjetar umjerene jačine, u Bosni sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini jugo veći dio dana. Temperatura zraka u Bosni većinom između 2 i 8°C, u centralnim i istočnim područjima i do 12°C. U Hercegovini temperatura zraka uglavnom između 8 i 14°C.

U srijedu će u Bosni biti oblačno vrijeme. U nizinama će padati kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg. U jutarnjim satima prolazno u nizinama može padati snijeg. U Hercegovini djelomično vedro i s prolaznim padalinama u jutarnjim satima. Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera. Prije podne povremeno su mogući jaki udari vjetra. Temperatura zraka u Bosni većinom između 1 i 7°C. U Hercegovini jutarnja temperatura zraka između 2 i 7°C, a najviša dnevna između 8 i 14°C, piše N1.

U četvrtak se u Bosni se prognozira pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini umjerena naoblaka i sunčanije. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 1°C, na jugu zemlje do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 15°C.

Kopirati
Drag cursor here to close