mašala

Slovenci "oderali" bračni par: Račun za pranje rublja ih šokirao!

Lifestyle / Flash | 26. 01. 2016. u 12:35 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hoteli s pet zvjezdica visoko cijene svoje usluge i visoko ih naplaćuju u skladu s time. Međutim, neke ''sitne'' usluge prilično su ''paprene'', pogotovo za naše prilike.

Na svojoj koži to je najbolje osjetio bračni par iz Boke Kotorske koji je s djecom zimovao na mariborskom Pohorju, u hotelu s pet zvjezdica ''Habakuk''. Naime, prilikom odjavljivanja iz hotela nemalo su se šokirali kada im je hotel izlistao račun u kojem je bila stavka za pranje i peglanje rublja.

Za jedno jedino pranje nekoliko komada odjeće platili su čak 268 eura! Službeniku hotela račun su platili, no kada su zatražili objašnjenje upravitelja hotela zašto su jedno pranje rublja platili u vrijednosti solidnije perilice rublja, kazano im je kako su kod predavanja rublja potpisali troškovnik na kome pišu cijene.

''To uopće nije istina. Nikakav papir nismo potpisali niti su nam ga oni dali kada smo zatražili. Da smo znali da su takve cijene, da je bio ikakav cjenovnik, ni u ludilu ne bi rublje dali na pranje. Ostale usluge hotelu smo svjesno uzimali, jer cijene, iako visoke, barem su naznačene. Ovo je klasična pljačka'', poručio je šokirani par za Bljesak.info, želeći ostati anominan.

U ovaj hotel oni se više neće vraćati, no ostalima može barem poslužiti kao upozorenje. Ako ništa da je jeftinije kupiti novu odjeću nego oprati je u hotelima.

Kopirati
Drag cursor here to close