Vremenska prognoza

Sljedećih dana oblačno sa slabim snijegom i kišom

Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje u sljedećih nekoliko dana.
Lifestyle / Flash | 16. 12. 2018. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni je u nedjelju ujutro pretežno oblačno, a u Hercegovini vedro. Ponegdje na istoku i sjeveroistoku Bosne pada slab snijeg.

Temperature zraka u 7:00 sati: Bjelašnica -14, Ivan-sedlo, Livno -7, Sokolac -6, Bihać -5, Bugojno, Sarajevo -4, Sanski Most -3, Banja Luka, Gradačac, Široki Brijeg, Srebrenica, Tuzla -2, Bijeljina -1, Brčko, Trebinje 0, Mostar 2, Neum 3 stupnja Celzijeva.

U nedjelju će u Hercegovini prevladavati vedro. U Bosni pretežno oblačno, uz postupno razvedravanje tijekom dana. Vjetar u Bosni slab promjenjivog smjera, a u Hercegovini slaba bura. Maksimalne dnevne od -3 do 3, na jugu od 4 do 9 stupnjeva Celzijevih.

Oblačno vrijeme sa slabim snijegom očekuje se u ponedjeljak. Na jugu Hercegovine moguća je slaba kiša. Vjetar u Bosni slab sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura.

Jutarnje temperature od -6 do -1, na jugu od 1 do 6, a dnevne od -3 do 3, na jugu od 3 do 8 stupnjeva Celzijevih.

U utorak prijepodne pretežno oblačno vrijeme, povremeno slab snijeg je moguć u središnjim i istočnim područjima Bosne. Poslijepodne bez padalina i postupno razvedravanje u Posavini, Krajini i Hercegovini. Jutarnje temperature od -8 do -3, a na planinskim područjima do -12, na jugu od 0 do 5, a dnevne od -2 do 2, na jugu od 4 do 9 stupnjeva Celzijevih.

Za srijedu je najavljeno u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima. U ostatku zemlje sunčano, uz postupnu naoblaku prema kraju dana i u večernjim satima. Jutarnje temperature od -8 do -4, na planinama do -12, na jugu od 0 do 5, a dnevne od 0 do 5, na jugu od 7 do 11 stupnjeva Celzijevih.

Pretežno oblačno vrijeme moguće je u četvrtak. Poslije podne i u večernjim satima na jugu, jugozapadu i sjeverozapadu zemlje očekuje se kiša. Jutarnje temperature od -5 do 0, na jugu od 2 do 7, a najviše dnevne temperature od 0 do 5, na jugu od 8 do 12 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close