BiH

Sljedećeg tjedna nestabilno vrijeme, temperature do 32°C

Sljedećeg tjedna očekuje nas nestabilno vrijeme, a temperature će rasti do 32 stupnja Celzijeva.
Lifestyle / Flash | 03. 06. 2018. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini je u nedjelju ujutro zabilježeno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku, a u 8:00 sati temperatura zraka na Bjelašnici iznosila je 11, Zenici 15, Sarajevu 17, Banjoj Luci, Prijedoru i Trebinju 20, u Mostaru 21, a u Bijeljini 23 stupnja Celzijeva.

U BiH će u nedjelju prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Poslije podne i u večernjim satima porast naoblake će uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu u većem dijelu Bosne. Puhat će slab do umjeren vjetar na zapadu Bosne i u Hercegovini zapadni i jugozapadni, a u ostatku Bosne sjeverni i sjeverozapadni. Dnevne temperature iznosit će od 26 do 32 stupnja Celzijeva.

U ponedjeljak će biti sunčano vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima doći će do porasta naoblake, u većem dijelu zemlje, može uvjetovati kišu, pljuskove i grmljavinu. Na jugu Hercegovine se ne očekuju padaline. Puhat će slab do umjeren vjetar u Hercegovini i na zaopadu Bosne jugozapadni, a u ostalim područjima sjeverni i sjeverozapadni.

Jutarnje temperature iznosit će od 13 do 19, na jugu od 18 do 22, a dnevne od 26 do 32 stupnja Celzijeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorloškog zavoda Bosne i Hercegovine.

U utorak očekuje se nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom u većem dijelu zemlje. Padaline su moguće poslije podne i u večernjim satima. Jutarnje temperature iznosit će od 14 do 20, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 26 do 32 stupnja Celzijeva.

U srijedu vrijeme će biti nestabilno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Padaline lokalno mogu biti i obilnije. Jutarnje temperature kretat će se od 14 do 20, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 24 do 30 stupnjeva Celzijevih.

U četvrtak očekuje se nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje temperature iznosit će od 13 do 19, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 26 do 32 stupnja Celzijeva.

Kopirati
Drag cursor here to close