Humane ''Širokobriješke mame''

''Slatki Božić svima'' i ove godine u Širokom Brijegu

Sav prikupljeni novac od prodaje kolača ići će potrebitim obiteljima u Širokom Brijegu
Lifestyle / Flash | 04. 12. 2017. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članice neformalne skupine okupljene oko Facebook stranice ''Širokobriješke mame – mame širokog srca'' i ove godine organiziraju humanitarnu prodaju kolača.

Manifestacija ''Slatki Božić svima'' održat će se u petak, 8. prosinca 2017. godine, na Trgu širokobrijeških žrtava s početkom u 18.00 sati.

''Lani smo prikupljenim sredstvima olakšali Božić 35 obitelji iz našeg grada u vidu paketa s namirnicama i novčanom pomoći za liječenje, a njihova reakcija i zahvalnost nam je poticaj da i ove godine napravimo što je više moguće. Pozivamo sve sugrađane kao i sve koji žele uživati u dobroj zabavi u ovo predblagdansko vrijeme da nam se pridruže.

Kao i lani, moći ćete kupit i kušati kolače i fine torte naših vrsnih slastičarki. Ove godine smo htjeli da i oni koji dođu nešto dobiju, pa ćemo organizirati i tombolu u kojoj će sudjelovati svi oni koji kupe kutiju kolačića. Na tomboli će ljudi moći osvojiti različite sitnice, poput kozmetičkih preparata, poklon paketa različitih proizvoda, ali i usluge poput friziranja, profesionalnog šminkanja ili članarine u fitness centrima. Osim toga, biti će i dvije-tri veće nagrade, ali o tom više uskoro'', poručuju organizatorice.

Za dobru atmosferu pobrinut će se grupa ''Brig'' i ''Tamburaši s kamena'', a novost su ove godine i topli uštipci, ukusna peciva i meza kojom će se moći počastiti svi posjetitelji. Kako im ne bi bilo hladno, moći će nazdraviti kuhanim vinom, pravim domaćim rakijama, a za one koji ne piju alkohol naći će se čaj, sokovi i voda.

''Sve ovo ćemo osigurati pomoću sponzora tako da će sav prikupljeni novac ići obiteljima u potrebi'', dodaju ''Širokobriješke mame''.

''Iako priželjkujemo dobru zabavu, veselje i pjesmu, najvažnije nam je ipak da ostvarimo cilj i da barem u vrijeme Božića svi imaju osnovne stvari za život, kako bi ga dostojanstveno mogli dočekati'', zaključile su u priopćenju ''Širokobriješke mame''.

Kopirati
Drag cursor here to close