Ledo

SladoleDan oduševio sve posjetitelje u Sarajevu!

Lifestyle / Flash | 14. 06. 2016. u 16:30 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove subote Vilsonovo šetalište u Sarajevu bilo je u znaku najvećeg i najzabavnijeg praznika sladoleda – SladoleDana kojeg je po prvi put organizirao Ledo i time obilježio službeni početak sladoledne sezone. SladoleDan je proslavljen zabavnim programom i nizom igara na travi.

Zajedno s Ledom Medom i voditeljem Mariom Drmaćem bili su mađioničar, žongler i Klaun Balonko koji je sve zabavljao izrađujući životinje od balona. Ljubitelji sladoleda mogli su se natjecati u raznolikim igrama na travi, a pobjednici igara osvojili su ukusne Ledo sladolede.

Današnjem prazniku sladoleda je nazočila i Dalal Midhat-Talakić, ovogodišnja predstavnica Bosne i Hercegovine za pjesmu Eurovizije: ''Zaista je malo događaja poput ovoga. Veoma uživamo u SladoleDanu, posebno moja kćerkica kojoj je najdraži sladoled Tuba Cedevita''.

''SladoleDanom službeno obilježavamo početak sladoledne sezone, a za ovu godinu smo se pripremili bolje nego ikad i osobno vjerujem da ćemo srušiti sve rekorde i tako ostvariti najbolju godinu do sada. Optimizam gradimo na brojnim inovativnim proizvodima, ciljamo nove potrošačke niše i uvodimo nove kategorije. Na tržištu otvaramo sladolednu sezonu s 25 novih sladoleda'', istaknula je Divna Kordić, direktor marektinga Ledo.

Među inovacijama ove sladoledne sezone izdvaja se Ledo Medo Šetnja s Dinosuarima, sladoled na štapiću okusa vanilije i čokolade s kakao preljevom s po dvije sličice u svakom pakovanju koje se lijepe u album. Funny Bubble 2016 je ukusni sladoled s neodoljivim preljevom od jagode i posipom od šarenih kuglica koji će svaku djevojčicu učiniti sretnom.

Novi proizvod u Ledo škriniji je i Tuba Cedevita koja će pružiti istinsko osvježenje u ljetnim danima. Ova sladoledna verzija popularnog napitka Cedevite će nas podsjetiti na mladost i druženja, kada je najbolje osvježenje bila čaša Cedevite.

I ponuda sladoleda u kornetu ove je sezone obogaćena novim članovima Lješnjaka i Maline Cake, a tu je i posebni Kornet Cookie, prvi sladoled u tamnom kornetu. I u segmentu obiteljskih pakiranja Ledo proširuje svoju ponudu Quattro pakiranja sa savršenim kombinacijama okusa i zabave za cijelu obitelju, a uz Ledo torte svaki trenutak moguće je učiniti posebnim.

Kao i svake godine, Ledo nagrađuje svoje vjerne potrošače vrijednim nagradama, pa se tako i ove godine može osvojiti Mercedes A klase, 2 x 20 000 konvertibilnih maraka i ostale bogate nagrade.

Ledo sladoled u ruke bez po muke.

Kopirati
Drag cursor here to close