Pjesma za ples i urnebes

Sjajne vibracije uz 'Našu noć'

Jedina obaveza koju kao bend imamo isključivo je obveza prema našoj vjernoj publici koja je od nas navikla svako ljeto dobiti novu pjesmu za ples i urnebes.
Lifestyle / Flash | 30. 07. 2020. u 14:22 Bljesak.info
VIGOR - NAŠA NOĆ (Official video) 2020.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste među sretnicima koji će ovo ljeto na ludi morski provod ili možda u potragu za boljom polovicom, upravo ste otkrili moćno oružje koje pred sobom ruši mnoge barijere. Dugoočekivana nova pjesma i spot "Naša noć" popularne grupe Vigor donosi sjajne vibracije i garantira ludu zabavu. Po mnogima najbolji domaći zabavljači, opet su 'uboli' novi hit koji će razbuktati ljetne strasti koje, kao i mnoga lijepa sjećanja, lude zabave i uspomene, pamte se cijeli život. Uz ovakve hitove koji ulaze u uho na prvo slušanje mnogi će se zaljubiti i ljubiti; a po svemu sudeći Vigor će opet obilježiti ljeto i ove 2020. godine.

Foto: PR / Sa snimanja spota

''Jedina obaveza koju kao bend imamo isključivo je obveza prema našoj vjernoj publici koja je od nas navikla svako ljeto dobiti novu pjesmu za ples i urnebes. I mi poštujemo tu našu međusobnu tradiciju. Sve što radimo postigli smo sami, borimo se kako znamo i umijemo, a jedino mjerilo je uzvraćena ljubav publike. Sve ostalo su trikovi koji ti dugoročno ništa dobro ne mogu donijeti'', kaže pjevač Mario Roth čija su neposredna karizma kao i neiscrpna energija na pozornici bendu priskrbili današnju slavu i laskavu titulu izvođača koji puni sve prostore, od klubova i šatora pa do velikih dvorana. I to u cijeloj regiji.  

Foto: PR / Sa snimanja spota

''Teška vremena su došla i danas drugačije gledamo na mnoge stvari nego prije par mjeseci. Zato smo i izuzetno zadovoljni kako nam je sve prošlo u redu obzirom na aktualnu situaciju na tržištu. Uvijek se vodimo mislima kako je naš posao prenijeti pozitivnu energiju, zabaviti ljude i to nas čini sretnima. Mi nismo tu da kukamo, koliko nam god bilo teško, nego da oraspoložimo i zabavimo ljude kojima je teško. Mi se brinemo za publiku, a ako su ljudi zadovoljni i nama će biti dobro. To je naš ustrajni cilj, poštovanje prema publici od koje živimo. Nije sad vrijeme za neke žalopojke o nesretnim i izgubljenim ljubavima nego u zajedništvu da što prije prebrodimo krizu koja nas je zadesila. A ako grupa Vigor svojim pjesmama može pomoći ljudima da bar malo zaborave na probleme i zabave se; ako izmamimo ljudima osmijeh i vedrinu, nitko sretniji od nas, podijelio je svoja razmišljanja s nama popularni pjevač.

Foto: PR / Sa snimanja spota

Snimajući spot u njihovom omiljenom baru u Umagu, željeli su, kaže, pokazati da ne odustaju od stava da pozitiva i dobre vibracije liječe um i tijelo.

Foto: PR

''Život je prekratak, šaljemo svima veliku ljubav, samo pozitivu i očekujemo vas na nekom od energičnih i veselih ljetnih zabava'', zaključuje Mario Roth.

Kopirati
Drag cursor here to close