Srcem za stradale od potresa

Širokobriježani donirali kontejner Petrinji

Kompletan izvještaj o humanitarnoj akciji biti će javno objavljena na facebook stranici ZZŠB nakon dovršenja akcije, odnosno 8. lipnja 2021.
Lifestyle / Flash | 19. 05. 2021. u 13:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zavičajna zajednica Široki Brijeg je uspješno odradila prvi dio humanitarne akcije "Srcem za stradale od potresa" pokrenute u siječnju ove godine.

U suradnji s Caritasom Sisačke biskupije, te blagoslov časne sestre Smilje Ćirko, u ponedjeljak 18. svibnja 2021. isporučili su stambeni kontejner obitelji Matijević čija je kuća dobila crvenu oznaku te nije sigurna za boravak u selu Nova Drenčina pored Petrinje.

Ostatak prikupljenih sredstava od humanitarne akcije bit će utrošen za pomoć u obnovi kuće mladoj obitelji Ivančić iz Petrinje. Kompletan izvještaj o humanitarnoj akciji biti će javno objavljena na facebook stranici ZZŠB nakon dovršenja akcije, odnosno 8. lipnja 2021.

''Hvala svima koji su na bilo kakav način podržali humanitarnu akciju "Srcem za stradale od potresa". Omogućiti ljudima privremeni smještaj jako puno znači, a to smo se danas i uvjerili. Ne zaboravimo prije svega ostati ljudi i budimo zahvalni Bogu i cijenimo ono što imamo!'', poručili su.

Kopirati
Drag cursor here to close