Gastro Globus

Širokobriješka večer 2016. u Zagrebu

Lifestyle / Flash | 15. 11. 2016. u 15:06 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalno godišnje okupljanje Širokobriježana u Zagrebu 'Širokobriješka večer' održat će se u petak, 2. prosinca, u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom Velesajmu s početkom u 20 sati.

Širokobriješka noć tradicionalno je godišnje okupljanje Zagrepčana i Hrvata iz drugih gradova i mjesta koji su podrijetlom iz Širokoga Brijega, njihovih obitelji i prijatelja.

''Ova večer redovito ima i dobrotvorni i kulturni karakter, istovremeno okuplja mladost i mudrost. Prvenstveni cilj organiziranja ovakvih susreta je međusobno druženje, upoznavanje, pomaganje i zadržavanje povezanosti Širokobriježana i prijatelja. Samo su obitelj i zavičaj nezamjenjivi. Proteklih nekoliko godina okuplja se nekoliko stotina uzvanika što je svim članovima ove Zajednice najveći poticaj da zajednički ustrajemo u našem radu i organizaciji ove tradicionalne večeri. Kao i svake godine, očekuju se brojni prijatelji Zavičajne zajednice iz vjerskog, političkog, sportskog, kulturnog i gospodarskog života Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Za glazbeni dio večeri i zabavnu atmosferu na plesnom podiju u restoranu Globus pobrinut će se 'Širokobriješki dukati' i gosti iznenađenja. Kao i prethodnih godina, goste očekuje bogata i raznovrsna tombola sponzorirana od strane prijatelja i donatora Zavičajne zajednice.

Kopirati
Drag cursor here to close