Udruga Narcis

Široki Brijeg: Šest autobusa ide na Utrku za ozdravljenje, crkva će zasjati rozom bojom

Drugu godinu zaredom crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu bit će osvijetljenja rozom bojom i to u noći s 1. na 2. listopada.
Lifestyle / Flash | 27. 09. 2019. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga žena liječenih od karcinoma dojke ''Narcis'' i ove godine ide na ''Race for the Cure'' (Utrku za ozdravljenje), koja se održava u Sarajevu 29. rujna 2019. godine.

''Ovo je dvanaesta utrka po redu. Udruga Narcis je imala tu sreću da je bila nazočna na svih dosadašnjh jedanaest. Na prvu utrku išli smo s pet članica i to je bilo sve. Danas je to potpuno drugačije. U nedjelju odlazimo sa šest autobusa. Moram istaknuti da pored širokobrijeških srednjoškolaca i građana, s nama idu i srednjoškolci Posušja i Ljubuškog jer Udruga Narcis je županijska udruga koja je aktivna ne samo u Širokom Brijegu, gdje je registrirana, već u cijeloj ŽZH. Sve ovo je potvrda našeg rada i upornosti i baš na to smo izuzetno ponosni'', izjavila je za Bljesak.info predsjednica Udruge Narcis Radica Lasić.

Foto: Facebook / Članice udruge Narcis

Drugu godinu zaredom crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu bit će osvijetljenja rozom bojom i to u noći s 1. na 2. listopada.

''Moramo istaknuti još jedan naš uspjeh koji nam je izuzetno drag, a to je prošlogodišnje osvjetljavanje naše prekrasne crkve, naše 'ljepotice', u rozu boju i to prvi dan, odnosno noć mjeseca listopada koji je ujedno i mjesec borbe protiv karcinoma dojke. Nadamo se da će ona i ove godine zablistati još jače i bolje. I ovo je nešto čime se ponosimo jer u cijeloj BiH pored ostalih objekata po gradovima, osvijetljena su samo četiri vjerska objekta, a jedna od njih je naša crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije. Fotografije idu u sve medije i izvan BiH tako da je i ovo jedna lijepa priča o našem Širokom Brijegu koju pored svih ostalih, priča Udruga Narcis'', zaključila je Lasić u razgovoru za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close