ipak suicid

Sin Mije Farrow Thaddeus počinio je samoubojstvo

Lifestyle / Flash | 23. 09. 2016. u 11:46 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je objavljena vijest da je sin slavne glumice Mije Farrow ("Veliki Gatsby"), 27-godišnji Thaddeus, preminuo od posljedica prometne nesreće, policija je pokrenula istragu o njegovoj smrti. Američki mediji sad pišu da si je mladi Indijac sam oduzeo život, pucavši si iz puške u prsa.

Kako piše TMZ, patolog je u Connecticutu potvrdio da je Thaddeus Farrow preminuo od posljedica pucnja u torzo, a smrt je proglašena samoubojstvom. Policija ga je pronašla u njegovom automobilu s ozljedama opasnim po život.

Thaddeus je preminuo u srijedu u bolnici Danbury u Fairfield Countyju. Imao je samo 27 godina. Mia ga je usvojila u indijskom sirotištu u Calcutti 1994. godine i bio je jedno od desetero djece koje je usvojila, no već je onda bolovao od dječje paralize.

Ubrzo nakon što je patolog potvrdio uzrok smrti, na svom profilu na Twitteru oglasila se i slavna 71-godišnja glumica koja ga je opisala kao ‘prekrasnu, hrabru osobu koja je prošla nezamislivo puno u svom mladom životu’.

Mia Farrow sa sinom Thaddeusom i glavnim tajnikom UN-a Kofi Annanom 2005. u New Yorku

Mia Farrow je majka 14-ero djece (troje ih je preminulo), a od toga četvero biološke - blizance Matthewa i Saschu te Fletchera Previna dobila je s bivšim suprugom Andréom Previnom dok je u braku s Woddyjem Allenom rodila Ronana Farrowa, prenosi Jutarnji.hr.

Njezina prva usvojena kćer, Lark Previn, koju su ona i suprug André usvojili 1973. u Vijetnamu, preminula je na Božić 2008. u 35. godini života. Uzrok smrti nije službeno objavljen, no zna se da je ranije primljena u bolnicu zbog upale pluća vezane uz AIDS.

Krajem osamdesetih, mjesec dana nakon što je saznala za Allenovu aferu s njezinom kćerkom Soon-Yi, Mia je usvojila slijepu djevojčicu iz Vijetnama i nazvala je Tam. Nažalost, Tam je preminula zbog problema sa srcem 2000. sa samo 19 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close