Pakao i Sotona

Simona o Big Brotheru: Neka krv Kristova opere sudionike, amen!

Lifestyle / Flash | 19. 04. 2016. u 07:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Simona Ištvanović (bivša Gotovac) se putem svojeg Facebook profila obrušila na hrvatsku inačicu emisije 'Big Brother', koja se u nedjelju ponovno počela emitirati na RTL-u. Vidno ljutita zbog sadržaja emisije Ištvanović je pozvala na sveopći bojkot 'Big Brothera', pritom nazvavši show reklamom za 'našeg najvećeg neprijatelja Lucifera'.

'Ovo je nesto prestrašno! Masoni, sotonizam! Molim vas roditelji, djeco, majke, učitelji u školama - nemojte gledat to DNO DNA - ovo je emisija - potpuna reklama naseg najvećeg neprijatelja - lucifera!', stoji na početku objave koja je do sada prikupila preko 600 likeova i 127 dijeljenja.

Međutim, Ištvanović nije stala na tim optužbama.

'I molim vas molite za duše onih koji snimaju tu emisiju, za novinare, kamermane, posebice za duše onih koji ce biti u toj emisiji, molite i za voditeljicu emisije da ju Gospodin odvrati od zla puta i okultizma (danas sam čitala u jednom časopisu kako ponosno izjavljuje sto je njeno djete u horoskopu - a znamo da je horoskop okultizam).

Molite za svaku osobu koja sudjeluje u toj emisiji, neka VAS KRV KRISTOVA OPERE. Neka vam se Isus Milosrdni spasitelj smiluje. Amen.

Molim vas od srca nemojte gledati tu emisiju! Idemo svaki dan na misu, prikazujemo mise, molimo Gospi krunicu za obraćenje naših braća i sestra koji lutaju, da ih Bog oslobodi od demonskog utjecaja.

Duša mi place kad vidim koliko mladih luta, majke pa probudite se molim vas, sve sto činite u okultnome ide direkt na vasu djecu! Ja sam živjela u tome i svjedočim da je to ZLO! Probudi se Hrvatski narode!

O Isuse smiluj nam se molim Te Isuse smiluj se RTL da se potpuno ukine to promiviranje zla, da se ugase programi takvih emisija i promocija, da ukine emisiju, Isuse Ti sve mozeš, Ti si Svemogući Bog, molim te Isuse neka odstupi svaki demonski utjecaj, neka se oslobode te sirote duše na RTL-u. Isuse molim te prepreci ovo zlo od Big Brothera! Neka se vječno ukine!', zaključuje svoju objavu Ištvanović.

Kopirati
Drag cursor here to close