Komentar

Severina: Umjesto naših matera govori Vedrana Rudan

Severinu je opisala kao najmoćniju ženu u povijesti Hrvatske, zbog čega je, kako kaže, idealna meta.
Lifestyle / Flash | 19. 09. 2021. u 17:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznata hrvatska spisateljica Vedrana Rudan je u jutarnjem programu bila upitana za slučaj pjevačice Severine koji je protresao regiju. Imala je šta da kaže.

Severinu je opisala kao najmoćniju ženu u povijesti Hrvatske, zbog čega je, kako kaže, idealna meta.

“Severina je idealna meta za državu, treba silovati Severinu. I onda šalješ poruku svim ostalim ženama koje ne mogu doseći taj nivo. Ako država Hrvatska siluje Severinu, a silovala je kroz sudove, sudske odluke, kroz moć koju su doživljavali hrvatski mužjaci. Ja njenom partneru ne zamjeram ništa, on ima pravo da se bori svim oružjima, jer znamo kakvi su mužjaci. Ali država Hrvatska je nama ženama, koje nismo Severina, poslala poruku: Budete li se bunile, budete li tražile pravdu, budete li mislile da ćete se izboriti za bilo šta – proći ćete kao Severina, ukrašćemo vam dijete”, komentirala je Rudan, prenosi N1.

Severina je podijelila njeno gostovanje na mrežama.

“Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvijek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvijek sam je voljela, jer joj nitko nije mogao parirati u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito… da boli. Boli njena sloboda. Vedrane razvedre dan. I ganuta sam i smijem se. Samo moja mater bi bila “gora” od nje. Mater držin “na lancu” već devet godina. Umjesto moje matere, naših matera, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane”, napisala je Seve.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Severina (@severina)

Kopirati
Drag cursor here to close