Vatra pod plahtama

Seksi trikovi koje jednostavno morate probati

Lifestyle / Flash | 18. 12. 2015. u 21:03 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako seks treba povezivati partnere, često se događa kako je osobama koje su duže u vezi muka od intimnosti u spavaćoj sobi. Razlog tome najčešće je rutina i dosada u koju se seks pretvorio umjesto da uživate u tom činu koji svaku osobu čini sretnijom. Ako vam nedostaje ideja kako potpaliti vatru pod plahtama i približiti se svome partneru/ici, pokušajte s nekim od ovih trikova.

1. Pogledajte film

Ne trebate gledati erotske filmove, dovoljni su i oni poput 'Mr. and Mrs. Smith' ili "The Notebook" koji imaju dovoljno seksi scena da zapale vašu maštu.

2. Ogledalo u spavaćoj sobi

Ako nemate veliko ogledalo u spavaćoj sobi, odmah ga idite kupiti. Kada ga postavite, počnite se maziti ispred ogledala, bit ćete više nego zadovoljni što ste novac uložili u njega, piše Večernji list.

3. Pokažite mu način

Mnogo žena ima problema s orgazmima zato što muškarcima ne daje do znanja što je uzbuđuje. Nemojte i vi biti jedna od tih žena. Pokažite mu što volite i kako da vas dovede do vrhunca. Nećete požaliti, a njega će to još više uzbuditi.

4. Izađite u javnost

To ne znači da se trebate seksati u automobilu nasred parkirališta ispred trgovačkog centra gdje vas svi mogu vidjeti, ali malo uzbuđenja ne smije vam nedostajati. Učinite to u mračnoj zapuštenoj uličici ili umjesto na večeru odite na piknik u prirodu gdje vas malo tko može vidjeti.

5. Odite na kauč

Ako ste uvijek intimni samo u spavaćoj sobi, navečer kada se sve utiša nije ni čudno da vam je seks postao rutina. Promijenite lokaciju i napravite to na kauču u dnevnoj sobi.

Kopirati
Drag cursor here to close