Treći po redu

Šaroliki plesni koncert za Našu djecu

Lifestyle / Flash | 13. 12. 2015. u 09:05 S.S.
Kopirati

U subotu navečer održan je koncert humanitarnog karaktera pod nazivom 'Plešimo za Našu djecu', a u organizaciji Udruge 'Naša djeca' i Plesnog studija 'Flash'.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovoj manifestaciji koja se održava treću godinu zaredom odazvao se veliki broj plesnih klubova koji djeluju u Mostaru, zatim djece, roditelja i prijatelja Udruge i plesnih studija.

U 20 točaka koliko ih je održano tijekom programa nastupili su članovi: PS B-Dance, B-stars, PC ProDance, Mostarske mažoretkinje, ŠPK Zrinjski, KUD 'Bijelo polje', te zbor JU OŠ 'Mujaga Komadina', kao i članovi domaćina PS 'Flash'. Pored plesnih klubova, svoju podršku dao je i Odred izviđača, a nastupili su i članovi Udruge 'Naša djeca'.

Pogledajte i galeriju fotografija s ovog koncerta.

Kao posebna poslastica za sve mališane nastupili su LoLa klaunovi, kojima su se na kraju programa pridružili i likovi iz poznatih crtanih filmova kao što su Crvenkapica, Trnoružica, Snjeguljica, Pipi duga čarapa, Spiderman i drugi junaci.

"Humanitarni koncert je protekao u najboljem redu, a i odaziv publike bio je na nivou. Svake godine potrudimo se da koncert bude što bolji, te se nadam da u tome i uspijevamo, a tomu u prilog ide sve veći odziv publike i naravno veliki pljesak nakon svakog nastupa. Nadam se da je koncert bio od pomoći za rad Udruge 'Naša djeca'", rekla je voditeljica PS 'Flash' Jasmina Rebac.

Kopirati