Druga pratilja Miss Balkana

Sarajka među najljepšima na Balkanu

Mladoj manekenki ovo nije prvo natjecanje, prošle godine je sudjelovala na natjecanju ''Miss Earth BiH'' gdje je okrunjena titulom prve pratilje.
Lifestyle / Flash | 20. 02. 2019. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osamnaestogodišnja Sarajka Amina Hasanbegović osvojila je mjesto druge pratilje na natjecanju Miss Balkana koje se održalo u Banja Luci.

Ovaj uspjeh smatra velikim obzirom na jaku konkurenciju ljepotica iz Bugarske, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine te naglašava da je tek na početku karijere i da je očekuju još brojni izazovi u budućnosti.

''Planiram ići na izbor za Miss koji je na svjetskom nivu i nema državno natjecanje. Za ovakve izazove se pripremam kako fizički tako i psihički'', kaže Amina. 

PR / Miss Balkana

Ovo mladoj manekenki nije prvo natjecanje, prošle godine je sudjelovala na natjecanju ''Miss Earth BiH'' gdje je okrunjena titulom prve pratilje.

''Sudjelovanje na natjecanju ''Miss Earth BiH'' je bilo moje prvo pojavljivanje u ovom svijetu i već sam tada dobila razne ponude za angažmane, pa tako i mogućnost da se pojavim na ovom izboru'', dodaje.

Amina osim manekenstva ima i druge planove, a ističe da joj je prioritet upisati Pravni fakultet. 

 ''Veliki sam borac za pravdu, tako da sam sigurna da ću se na ovom studiju dobro snaći'', naglašava Amina.

Kao na uzore u manekestvu gleda na Talijanku Monicu Bellucci, dok od naših modela jako cijeni Amru Silajdžić. Dodaje da ju često povezuju sa imenjakinjom i prezimenjakinjom, uspješnom dizajnericom Aminom Hasanbegović iz Novog Pazara, koju još nije upoznala, ali bi joj bila čast kada bi dobila mogućnost da surađuje sa njom. 

Foto: PR / Amina Hasanbegović
Foto: PR / Amina Hasanbegović
Kopirati
Drag cursor here to close