Milijun sadnica za 1 dan

Sarajevski kiseljak tradicionalno podržava akciju „Let's Do It“

„Let's Do It – milijun sadnica za 1 dan“ akcije su do sada organizirane u 115 općina i gradova, a cilj je da se ovim projektima obuhvate sve općine u Bosni i Hercegovini.
Lifestyle / Flash | 14. 09. 2018. u 14:27 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Promotivni plakat

Sarajevski kiseljak, kao kompanija koja je trajno opredjeljena na poštivanje najviših ekoloških standarda, nastavlja sa podrškom ''Let's Do It'' projektu koji iz godine u godinu ima sve više odijeka, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u svijetu.

Ove godine naša zemlja sudjeluje u Svjetskom danu čišćenja ''Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan'' koji je planirano da se održi u subotu, 15. rujna, kao i akciji sadnje drveća „Let's Do It – milijun sadnica za 1 dan“ koja je planirana za 20. listopad 2018. godine kada se očekuje sudjelovanje velikog broja volontera.

„Let's Do It“ projekt u Bosni i Hercegovini je počeo 2012. godine i do sada je u volonterskim akcijama čišćenja ilegalnih deponija otpada i sadnje drveća sudjelovalo preko 181 000 volontera, koji su očistili oko 13 200 tona otpada i zasadili 436 491 sadnica raznih vrsta drveća. Volonterske akcije „Let's Do It – očistimo zemlju za 1 dan“ i „Let's Do It – milijun sadnica za 1 dan“ su do sada organizirane u 115 općina i gradova, a cilj je da se ovim projektima obuhvate sve općine u Bosni i Hercegovini.

''Kao već etablirana društveno odgovorna kompanija, Sarajevski kiseljak nastavlja sa podrškom „Let's Do It“ projekta, čime nastoji dati svoj doprinos podizanju svijesti o značaju zaštite okoliša, ali i dati primjer drugim kompanijama kako se savjesno ophoditi prema životnoj sredini. Našu opredijeljenost očuvanju okruženja u kome živimo, potvrdili smo i  implementacijom i certifkacijom sustava upravljanja okolišem prema normi  ISO 14001:2015.“, istaknuo je Davor Čičić, direktora Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja Sarajevskog kiseljaka.

Kopirati
Drag cursor here to close