Mila

Samardžić Hercegovcima: Uživajte u ljetu, Neretvi i mom novom albumu

Samardžić će u sklopu promocije novog albuma održati i velike koncerti i turneje po brojnim gradovima i državama.
Lifestyle / Flash | 30. 06. 2017. u 16:05 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski ''stari lav'' Željko Samardžić uskoro objavljuje novi album ''Mila''. Na njemu će se naći pjesme: Mila, Oči tvoje, Baš šteta, Javi se, Dajem ti sve, A gdje si bila ti, Nisi ti za male stvari, Što si tako luda za mnom, Promaja, Stara igračka, Ljubavna priča, Uzmi prvi let, Pivo je naše more, Zrno ljubavi i Ja idem dalje.

Samardžić će u sklopu promocije novog albuma održati i velike koncerti i turneje po brojnim gradovima i državama.

''Ovaj put u suradnji s produkcijskom kućom "Sky music" planiram turneju s vrlo visokim produkcijskim standardima. Zasigurno u sljedećem slijede tzv. veliki koncerti po središtima regije: Beograd, Zagreb, Sarajevo, Podgorica, Skoplje... Moja je želja da među te "velike" uključim i moj Mostar. Neka prigodna promocija bi isto tako dobro došla. Još uvijek vam ne mogu dati konkretne podatke o terminima, ali vjerujem da će moji suradnici to uskoro objaviti. Zaista se radujem susretu s mojim zemljacima i da zajedno zapjevamo pored onih starih (lavova) koje smo "apsolvirali" i neke potpuno nove'', ističe za Grude.com Željko Samardžić.

Pjevač nije propustio poslati pozdrave Hercegovini:

''Dragi moji, uživajte u ljetu, Neretvi, uskoro i šipcima i ... i mom novom albumu 'Mila' ...do skorog viđenja!, poručio je preko portala Grude.com "stari lav''.

Kopirati
Drag cursor here to close