Marija Šerifović

Sama na stadionu: Zapjevat ću kao da je sa mnom 50.000 ljudi

Otkrila je i kako će koncert trajati barem sat vremena, a možda i koju minutu duže ako bude raspoložena.
Lifestyle / Flash | 01. 05. 2020. u 12:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Marija Šerifović (35) ovih dana priprema se za koncert na stadionu nogometnog kluba Partizan u Beogradu. Uvjerava se da je sve spremno do zadnjeg detalja, a na stadion je sa sobom povela i engleskog buldoga Haka. Svi oni koji skinu aplikaciju Juboks, koja će biti dostupna i za Android i iOS uređaje, mogu bez kupljene karte uživati u nastupu.

Pobjednica Eurosonga 2007. godine istaknula je kako jedva čeka uveseliti ljude, a iako na koncertu neće biti publike, preko aplikacije će komunicirati s njima na socijalnoj distanci.

''Ispred sebe ću imati veliki monitor na kojem ću čitati sve što mi ljudi budu pisali preko aplikacije, a možda nekome ispunim i želju'', pojasnila je Marija u emisiji Beogradska hronika.

Kako je istaknula, bila je vrlo tužna jer su njeni koncerti u Centru 'Sava' otkazani zbog pandemije korona virusa, ali zato će sada sve nadoknaditi unatoč specifičnim okolnostima i izostanku publike. Pravit će se kao da je na stadionu 50.000 ljudi, a vjeruje da će 'projekt' biti uspješan.

''Moje kolege su tijekom prethodnog perioda na razne načine uveseljavali ljude, a mi smo sve ovo vrijeme razmišljali kako i na koji način da kompletnu ovu situaciju privedemo kraju na najadekvatniji način i otuda ova ideja'', istaknula je Marija i dodala kako neće biti prevelike razlike u njenoj izvedbi zbog toga što neće biti ljudi.

''Inače pjevam isto i za pet i za 50.000 ljudi. Naravno da je publika ta koja na koncertu daje neku dodatnu razmjenu emocija i energije, ali sigurno sam da nam to neće u nedjelju predstavljati problem'', kaže.

Otkrila je i kako će koncert trajati barem sat vremena, a možda i koju minutu duže ako bude raspoložena. Započet će pjesmom 'Pametna i luda' i onda kreće, navodi, spektakl.

Kopirati
Drag cursor here to close