Sarkazam u RS-u

Šala zastupnice na račun Željke Cvijanović

Lifestyle / Flash | 01. 03. 2017. u 14:13 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnica SDS-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević našalila se na račun premijerke Republika Srpska Željke Cvijanović koja je svojevremeno “podigla prašinu” u javnosti selfie fotografijom iz Washingtona tijekom inauguracije američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Pandurević je posjetu Washingtonu iskoristila da posjeti mjesta na kojima je stajala predsjednica Vlade RS Željka Cvijanović prilikom tog boravka u SAD-u noseći sa sobom bijeli papir na kojem je pisalo: “Ovdje je stajala premijerka Željka Cvijanović”.

Pandurević je na svom Twitteru u opisu fotografije sarkastično napisala da je u Washingtonu otputovala na Trumpov poziv, ali da ne može reći s kim je razgovarala, aludirajući na izjavu Cvijanović koja je tada na upit novinara s kim se sastala tijekom službenog posjeta Washingotnu slično odgovorila.

“Na Trumpov poziv, obilježih mjesto na kojem je stajala premijerka Cvijanović, a onda se sretoh, ne mogu vam reći s kim”, napisala je Pandurević, prenosi Klix.

Kopirati
Drag cursor here to close