Sponzorirani članak

Sakupljaj Tuborg čepove i osvoji apsolventsko putovanje

Tko ima duži Europom kruži!
Lifestyle / Flash | 26. 02. 2019. u 13:54 Sponzorirani članak
Kopirati

Student si i maštaš o apsolventskoj ekskurziji? Imaš četveročlanu ekipu uz koju bi posjeta Monaku, Monte Carlu, Lloret de Maru, Barseloni, Rimu, Firenzi, Veneciji te krstarenje Mediteranom bio provod za pamćenje?

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo spektakularno putovanje od 12 dana, u terminu od 24. travnja do 5. svibnja 2019. možeš osvojiti sa timom, a sve što treba je da napravite najduži Tuborg lanac. Pitaš se kako?

Foto: Promo / Tuborg nagradna igra

Prvi korak je prijava tima na internetskoj stranici www.tuborg.ba. Za sljedeći korak vam treba Tuborg pivo. Nakon uživanja u pivu sačuvajte pull off čepove i odvojite prstenove. Spojite ih u lanac (detaljno objašnjenje na web stranici www.tuborg.ba) i pokušajte napraviti što duži lanac.

Lanci će se mjeriti u sklopu 11 Tuborg party-a u više bh. gradova, a termini i lokacije će biti objavljeni na Facebook i Instagram kanalima Tuborg BiH. Na svakom party-u bit će izabrana jedna ekipa sa najdužim lancem, a ukupno 11 će ih osvojiti putovanje Europom. Na apsolventsku ekskurziju krenut će u dvokatnom Tuborg autobusu u kojem će moći uživati i uz DJ-a.

Foto: Promo / Tuborg nagradna igra

Ukoliko na nekom od party-a vaš lanac ne bude najduži, nemojte odustajati, nastavite sa nizanjem prstenova i prijavite se za mjerenje već na sljedećem party-u. Osim toga, dodatne centimetre za lanac možete osvojiti kroz izazove na www.tuborg.ba te na Facebook i Instagram kanalima Tuborg BiH.

TUBORG OPEN FOR MORE

Kopirati