Ne onim u džepovima

S minusima u Novu godinu

Prvog dana 2020. godine ujutro će biti malo do umjereno oblačno i hladno vrijeme, na krajnjem sjeveru i jugu pretežno vedro.
Lifestyle / Flash | 29. 12. 2019. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjeg dana ove godine, u utorak, ujutro će biti pretežno vedro i vrlo hladno s mrazom i temperaturom zraka ispod nule. Tijekom dana i poslije podne zadržat će se suho vrijeme, sunčanije će biti u južnijim krajevima.

Novogodišnja noć bit će bez padalina, a temperatura zraka će se kretati između minus tri i nula stupnjeva, na jugu malo viša, prenosi Srna izvještaje meteorologa u BiH.

Na planinama će, prema prognozama, u novogodišnjoj noći, između utorka na srijede, temperatura zraka biti između minus šest i minus tri stupnja Celzijusova.

Prvog dana 2020. godine ujutro će biti malo do umjereno oblačno i hladno vrijeme, na krajnjem sjeveru i jugu pretežno vedro. Tijekom dana i poslijepodne prevladavat će pretežno sunčano, uz umjerenu oblačnost u višim predjelima na istoku i središnjem planinskom pojasu.

Prvog dana Nove godine jutarnja temperatura kretat će se od minus tri do tri, na planinama od minus sedam, a najviša dnevna od nula do pet, na jugu do osam, na planinama od minus tri do nula stupnjeva Celzijusa.

U četvrtak, 2. siječnja, ujutro će biti umjereno do pretežno oblačno, hladno i suho vrijeme, a na sjeveru i jugu Hercegovine pretežno vedro.

Tijekom dana očekuju se i sunčana razdoblja, ali i postupno povećanje oblačnosti k večeri. Jutarnja temperatura od minus četiri do jedan, na planinama od minus deset, a najviša dnevna od minus jedan do četiri, na jugu koji stupanj više. Na planinama od minus četiri do nule.  

Kopirati
Drag cursor here to close