Mishkin šareni svijet

Roditelji, razmislite o personaliziranim igračkama za vaše dijete!

Lifestyle / Flash | 22. 03. 2021. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ja sam osoba za koju vrijedi pravilo da se dječji snovi ostvaruju i postanu stvarnost,bez obzira što na njih nekad treba čekati 20 godina", započinje razgovor Marijana Šušak, kreativna samouka krojačica iz Širokog Brijega, za Bljesak info.

Iako na tržištu ima različitih vrsta dječjih igrački, Marijana nudi nešto drugačije, a što je već postalo apsolutni hit. Da bi sobu vašeg djeteta uredili kao onu iz snova, za to se brine upravo Mishkin šareni svijet, u kojem ova kreativna Hercegovka iglom i koncem ostvari sve što zamislite.

Marijana se bavi šivanjem od malih nogu i kaže kako joj je to najveća ljubav, ali tek odnedavno tu ljubav pretvorila je u posao.

Foto: Privatna arhiva / Mishkin šareni svijet

"Prvu ručno rađenu igračku koju sam sasvim slučajno napravila bila je loptica s imenom kao poklon jednom dječaku,i mogu reći da je tada sve krenulo. Na oduševljenje i nagovaranja većine, i uz pomoć muža, krećem u realizaciju ideja, crtanje krojeva, nabavku materijala i tako nastaje Mishka i Mishkin šareni svijet", govori nam Marijana.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mishka (@___.mishkaaa.___)

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mishka (@___.mishkaaa.___)

Ručno rađene igračke radi kao unikatne, druge ne kopira, kako kaže, te ne pravi ono što je već viđeno na tržištu. Izazov joj je to što sve radi ručno i personalizirano, a naglasak je na detaljima i na svemu što je drugačije “Htjela sam raditi nešto novo na ovom području,i proizvode kojih nema na našem tržištu. Odlučila sam tako šivati podne podloge u obliku slagalica. To je ujedno proizvod koji je postao zaštitni znak Mishke i definitivno smo puzzle napravili najviše puta."

Foto: Privatna arhiva / Mishkin šareni svijet

Marijana Šušak ručno izrađuje i senzorne lopte i kocke, ukrase za sobu, dekice,i ogradice za krevetac.

Svi proizvodi mogu biti personalizirani i sve radi po željama kupca, a uz to, u Mishkinom šarenom svijetu može se kupiti i material za šivanje.
 
"Proizvode izrađujemo od 100% pamuka, punjeni su antialergijskim kuglicama i sigurni su za svakodnevno korištenje i za igru. Naši proizvodi se najčešće biraju za rođenje djeteta, krstitke, rođendane i u svim ostalim prigodama kad netko poželi pokloniti malo drugačiji poklon”, ističe kreativna Hercegovka.

Drugačije poklone za svoje ili drugo dijete, možete nabaviti u Mishkinom šarenom svijetu.

Kopirati
Drag cursor here to close