Mišljenja

Pitali smo vas: Treba li dopustiti rad ugostiteljskih objekata u HNŽ-u do 23 sata?

Na snazi ostaje i zabrana izvođenja glazbe uživo u svim ugostiteljskim objektima, kao i na javnim okupljanjima te svečanostima svih vrsta.
Lifestyle / Flash | 07. 05. 2021. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više od 70 posto čitatelja portala Bljesak.info smatra kako bi se trebao dopustiti rad ugostiteljskih objekata do 23 sata u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Pokazuju to rezultati ankete u kojoj smo vam postavili pitanje ''Treba li dopustiti rad ugostiteljskih objekata u HNŽ-u do 23 sata?''.

Glasati možete i dalje:

Podsjetimo, iako je na sjednici Federalne vlade donesena naredba kojom je ublaženo ograničenje kretanja građana od 23 do pet sati, ipak, u Hercegovačko-neretvanskoj županiji i dalje na snazi ostaje na snazi zaključak Županijske vlade od 18. ožujka o zabrani rada ugostiteljskih objekata u vremenu od 21 do pet sati.

Usto, na snazi ostaje i zabrana izvođenja glazbe uživo u svim ugostiteljskim objektima, kao i na javnim okupljanjima te svečanostima svih vrsta.

Dr. Nermin Avdić, direktor Zavoda za javno zdravstvo HNŽ podsjetio je da je tim zaključkom definirano da te mjere budu na snazi sve dok se tjedna incidenca obolijevanja u HNŽ ne spusti na razinu ispod 50 na 100.000 stanovnika.

Kopirati
Drag cursor here to close