Regionalno natjecanje

Red Bull RapLika: Frenkie poziva repere da se prijave

Prva je na redu Bosna i Hercegovina, a okršaj najboljih bh. hip hop improvizatora zakazan je za subotu 7. travnja u Sarajevu, u klubu Underground.
Lifestyle / Flash | 21. 03. 2018. u 16:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijave za bh. sudionike najprestižnijeg regionalnog natjecanja u freestyle repanju, Red Bull RapLika, su u tijeku i traju do 30. ožujka. Jedno od prvih hip hop imena na ovim prostorima, Frenkie, očekuje žestoko natjecanje i poručuje svim MC-ijevima da ne propuste ovo jedinstveno iskustvo.

Popularni reper je i ranije bio uključen u ovo natjecanje u različitim svojstvima, kao voditelj ili član žirija, a i ove godine će ocjenjivati nastupe MC-ijeva na regionalnom finalu, 30. lipnja u Tuzli.

 No, prije regionalnog finala bit će održana natjecanja u svakoj od tri zemlje učesnice (BiH, Hrvatska i Srbija), čiji će se pobjednici plasirati u regionalno finale.

Prva je na redu Bosna i Hercegovina, a okršaj najboljih bh. hip hop improvizatora zakazan je za subotu 7. travnja u Sarajevu, u klubu Underground.

''Prijave za BiH već pristižu i mislim da ću sucima ove godine posao biti još teži kada budu birali osam finalista. Poručujem svim reperima da svoju prijavu snime što prije i da se dobro pripreme za BiH, ali i regionalno finale. Mislim da će na tuzlanskom Sonom trgu doći do erupcije i žestokog verbalnog okršaja. Još jednom pozivam sve mlade kolege da ne oklijevaju i ne čekaju. Ovaj event je odlično iskustvo za sve, i ne smije se propustiti'', kaže Frenkie.

Prijave za MC-ijeve iz BiH bit će otvorene do 30. ožujka, do kada trebaju snimiti jednominutni video sa hip hop improvizacijom na web stranici www.redbullraplika.com, a žiri će odabrati osam najboljih koji će se u Undergroundu boriti za plasman na regionalno finale.

''Jasno se vidi da je ove godine zanimanje za RapLiku znatno veće. To je plod ozbiljnog i kontinuiranog rada. Nakon prošle godine sudionici, kao i publika, su vidjeli da se radi o ozbiljnom i velikom eventu koji mladim hip hop izvođačima može biti odlična prilika da pokažu svoje vještine i odlična platforma za njihovu dalju karijeru. Imena u ovogodišnjem žiriju pokazuju da je RapLika postala event koji okuplja kremu balkanskog repa, a vjerujem da će i među učesnicima ove godine biti mnogo talentiranih MC-ijeva'', mišljenja je poznati reper.

Sve informacije o natjecanju, prijavama i pravilima, mogu se naći na web stranici i Facebook profilu natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close