Ludilo!

Red Bull Home Run ove zime i na Bjelašnici

Svi natjecatelji moraju imati kacigu i startni broj, a sudjelovati mogu amateri i rekreativci, bez obzira na spol.
Lifestyle / Flash | 24. 01. 2019. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Masovni spust skijaša i snowbordera, Red Bull Home Run, ove zime će biti održan na dvije olimpijske planine. Tako će, uz sada već tradicionalno šesto po redu druženje na Jahorini, ovo natjecanje prvi put biti organizirano i na Bjelašnici.

Cjelodnevna zabava na snijegu na Bjelašnici je na programu 23. 2. 2019., a na Jahorini 16. 3. 2019.
Pravila za ovu trku su jednostavna. Sudjelovanje se ne plaća. Natjecatelji na startu u pancericama trebaju pretrčati 150 metara do svojih skija ili snowboarda, što brže se spustiti niz stazu, a prvi koji prođe kroz cilj je pobjednik.

Svi natjecatelji moraju imati kacigu i startni broj, a sudjelovati mogu amateri i rekreativci, bez obzira na spol.

Svaki namjerni fizički kontakt nosi diskvalifikaciju, a iz utrke će biti isključeni i natjecatelji koji ne budu poštovali zacrtanu stazu. Mlađi od 16 ne mogu sudjelovati, dok je  mlađima od 18 potrebna suglasnost roditelja.

Ova utrka se obično održava nakon zatvaranja skijaških staza, pa nakon proglašenja pobjednika se organizira i zabava do kasnih noćnih sati.

Na zabavu su pozvani svi natjecatelji i posjetitelji, a ulaz na party je besplatan. Najbržeg skijaša, bordera te ženskog sudionika i ove godine očekuju zanimljive nagrade.

Sve informacije o prijavama možete saznati na www.redbull.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close