jednostavan i moćan

Razlozi zbog kojih nećete moći bez vazelina

Lifestyle / Flash | 11. 09. 2015. u 17:49 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koristite li vazelin? Nažalost sam spomen ove masti izaziva podsmjehivanje, no ovaj gel zapravo je iznimno dobar i ima višenamjensku upotrebu. Taj nepravedno etiketiran i zapostavljen parafinski gel zapravo je toliko koristan da bi trebao biti sastavni dio svake ženske torbice. Iako vazelin jeftin i jednostavan gel može mnogo toga da učini za svakoga od nas.

Moja.ba donosi 15 razloga zašto nećete moći bez vazelina.

Možete ga korstiti da vam parfem ima dugotrajniji miris. Prije nego što stavite omiljeni parfem, namažite malo vazelina na mjesto koje ćete poprskati. Parfem neće tako brzo ispariti kao ranije.

Potrošili ste svu šminku
Spremate se za izlazak ali ste zaboravile da ste istrošile omiljeni karmin ili sijenu. Mrvice šminke koje su vam ostale pomiješajte s malo vazelina i nanesite na lice, niko neće prijetiti razliku.

Ukoliko želite da vaše trepavice budu duge i njegovane, iskoristite staru četkicu od maskare koju ste prethodno oprali od tragova stare maskare i namažite trepavice četkicom na koju ste nanijeli tanak sloj vazelina. 

Ukoliko imate osjetljivu kožu i reagirate na preparate za skidanje šminke, vazelin je pravo rješenje za vas. 

Vazelin je jedan od najboljih hidratizirajućih sredstava pa ga slobodno možete koristiti i kao labelo. Vaše usne će biti njegovane, hidrirane i senzualne.

Osim što se koristi u svakodnevnoj njezi lica, dokazano je da je vazelin odlično antirid sredstvo, odnosno koristi se protiv bora. 

Vazelin možete koristiti i za smirivanje iritirane kože, za njegu kose, umjesto gela, za otklanjanje mrlja. Na koje sve načine možete koristiti vazelin pročitajte ovdje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close