Mostar i Čerin

Različitost spaja: Osnovnoškolci s poteškoćama u razvoju snimili spot za pjesmu 'Ne rugaj se'

Osnovna škola Čerin je na obilježavanju Dana škole promovirala spot za pjesmu ''Ne rugaj se'', koji je snimljen u suradnji sa OŠ Lipanjske zore Višići i OŠ za djecu s posebnim potrebama.
Lifestyle / Flash | 17. 10. 2019. u 08:02 Bljesak.info
Spot za pjesmu 'Ne rugaj se'

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osnovna škola Čerin na svečan je način obilježila Dan škole. Proslava je započela svetom misom u crkvi sv. Stjepana Prvomučenika, a nastavila se u dvorani Pastoralnog centra i u školskom prostoru.

Foto: PR / Obilježavanje dana škole

Raspjevani i rasplesani mališani izmamili su osmjehe na lica svih nazočnih, pjesmom su nazočne razveselili i članovi školskog zbora, a u nastavku programa promoviran je novi spot OŠ Čerin pod nazivom ''Ne rugaj se''. Tekst pjesme potpisuje nastavnica Draženka Tole, a glazbu nastavnica Ignacija Sušac. Spot je sniman u suradnji s Osnovnom školom za djecu s posebnim potrebama u Mostaru, navodi se u priopćenju.

Foto: PR / Obilježavanje dana škole

Na obilježavanju Dan škole predstavili su se i talentirani učenici OŠ Čerin. Tea Ćavar i Mladen Mandžo tako su izveli pjesmu ''Moje te srce grije'' s kojom su na županijskom natjecanju osvojili treće mjesto, dok je Iva Beljo izvela pjesmu ''Ugasite mržnju'' s kojom je na Krasnoslovu osvojila četvrto mjesto.

Foto: PR / Obilježavanje dana škole

''Čast mi je i zadovoljstvo predstaviti naš novi spot koji se zove „Ne rugaj se“ a nastao je u projektu koji smo pokrenuli prije dvije godine. Uz našu školu u ovom projektu pridružile su nam se dvije škole, OŠ Lipanjske zore Višići i OŠ za djecu s posebnim potrebama. Bogu hvala projekt smo priveli kraju. A vrhunac našeg rada i suradnje je spot koji smo snimili zajedno s učenicima iz OŠ za djecu s posebnim potrebama'', kazao je Pero Petrušić.

Kopirati
Drag cursor here to close