Netaknuta priroda

Ramsko jezero postalo nezaobilazna atrakcija turistima

Mnogobrojni turisti su sve češći gosti na Ramskom jezeru, gdje redovito posjete i samostan na Šćitu, a očarani ljepotom krajolika šire dalje glas o netaknutoj prirodi i tako pozivaju svoje prijatelje da posjete ramski kraj.
Lifestyle / Flash | 15. 04. 2018. u 13:34 Damir Mišura
Kopirati

Ramsko jezero zablistat će ovih dana u svom punom sjaju. Rano proljeće izmamilo je domaće stanovništvo na obale ovog bisera ovoga kraja, dok u ljepotama jezera uživa i sve veći broj turista.

Sada, kada je proljeće i kalendarski tu, sunce, visoke temperature i puno jezero daju pravi obol ljepoti Rame, piše Rama-Prozor.info.

Propoznaju to i mnogobrojni turisti koji su sve češći gosti na Ramskom jezeru, gdje redovito posjete i samostan na Šćitu, a očarani ljepotom krajolika šire dalje glas o netaknutoj prirodi i tako pozivaju svoje prijatelje da posjete ramski kraj.

Naravno, nezaobilazan prizor bit će i ribari, koji su već polako izašli na jezero, a koji se pripremaju za sezonu ribolova.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.